İsmail Kartal neşteri vuruyor! Beş isimle yollar ayrılacak

Bu sezon 3 kulvarda da başarıyı hedefleyen İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle birlikte büyük bir kadro revizyonuna gidecek.

İsmail Kartal neşteri vuruyor! Beş isimle yollar ayrılacak
İsmail Kartal neşteri vuruyor! Beş isimle yollar ayrılacak
GİRİŞ 19.02.2024 11:14 GÜNCELLEME 19.02.2024 14:24
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi tam 5 yıldızı ile yollarını ayırma kararı aldı.

İşte o isimler:

LUAN PERES

2022/23 sezonu yaz transfer döneminde 5.23 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'nin yolunu tutan Luan Peres, yaşadığı sakatlıktan ötürü sahalara hala dönemedi.

Son olarak dizinden ameliyet olan başarılı savunmacının lisansı, ligin ikinci yarısı için açıklanana göre askıya alındı. Oyuncu iyileşse de nasıl bir performans vereceği bilinmediği için, yaz döneminde gelen tekliflerin değerlendirilmesi kararı alındı.

MIHA ZAJC

Geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren Miha Zajc, İsmail Kartal'ın isteğiyle tekrardan takıma katılmıştı.

Takımı ile yaz kampına katılmayan yetenekli oyuncu beklenen performansın altında kaldı ve forma şansı bulmakta zorlanıyor. 29 yaşındaki oyuncuya talip çıkması halinde yolların ayrılması planlanırken, Zajc'ın takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

RYAN KENT

Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemindeki ilk transferi olan Ryan Kent için kulübü Rangers'a bonservis bedeli ödenmemişti.

Yüksek performans gösteremeyen İngiliz oyuncu sol kanatta Dusan Tadic'in gerisinde kaldı ve ilk 11'de devamlı olarak forma giyemedi. Ayrıca Kent, ligin 2. yarısı için lisansı çıkarılmayan isimlerden birisi olmuştu.

JOSHUA KING

2022/23 sezonunun yazında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye katılan Joshua King, devamlı bir performans sergileyemedi.

Kritik maçlarda gol atan Norveçli oyuncu, yaşadığı sakatlıklardan ötürü de 4 kulvarda 23 maça çıktı ve 733 dakika sahada kalabildi.

MICHY BATSHUAYI

Sarı-lacivertlilere 2022 yazında imza atan Michy Batshuayi, ilk 11'in daimi oyuncusu olmasa da kenardan gelerek büyük katkılar sundu.

İlk sezonda Enner Valencia'nın gerisinde kalan Belçikalı golcü, bu sezon da Edin Dzeko'yla forma yarışına girdi.

Sürekli oynamak istediği bilinen oyuncunun, geçtiğimiz transfer döneminde ayrılığı direkten dönmüştü. Bu sezon tüm kulvarlarda 30 maça çıkan Batshuayi, 17 gol - 3 asistlik katkı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    En başta İsmail Kartalla yollar ayrılmalı.Rize maçından dolayı tebrik edenler var İsmail Hocayı, Haftalardır kötü oynayan Kuruniç ve Şimanskiyi oyundan almak marifet gösteriliyor, Rizenin topu çamura takılmasa maç 2-2 bitecek , hala takımın başındayken şampiyonluk hayali kuranlar var ,
    Cevapla
  • Orhan. Hoca 2 ay önce Şikayet Et
    Hay. Ağzına sağlik
    Cevapla
  • Misafirberzah 2 ay önce Şikayet Et
    Sende kendını hoca mi zannettın zays sızlşme yenile batsuaı kent kadroda yok sen v yonetimn derhsl gıtmesı grk bınili bilen yonetcı v scout ekıbı glsın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray şampiyon olduğunda neşteri sana vuracaklar haberin yok
    Cevapla
  • Davetçi 2 ay önce Şikayet Et
    Ne neşter miş oynatmadığı adamlara neşter vurmak?
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan zajc oynatmayacaktin neden sözleşme yenilediniz beceriksiz herifler sizden bı cacık olmaz elinizdeki şampiyonluğu GS hediye edddiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle