Fenerbahçe, 25 milyon euroluk teklifi reddetti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Ferdi Kadıoğlu ile ilgili açıklamasının ardından gözler yıldız futbolcuya çevrildi. Ferdi için Napoli ve Borussia Dortmund’dan teklif geldiği ve gelen tekliflerin 25 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 17.02.2024 12:08 GÜNCELLEME 17.02.2024 12:31
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya transfer olacağını ima etmesinin ardından genç yıldız için sarı-lacivertli yönetime gelen teklifler ortaya çıktı.

İtalyan kulübü Napoli ile Alman devi Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ve 25 milyon Euro civarında bir teklifin masada olduğu bildirildi. Ancak Fenerbahçe Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi 25 milyon Euro'luk teklifi az buldu.

EURO2024 FAKTÖRÜ

Ferdi Kadıoğlu'nun gerçek değerini henüz bulmadığını düşünen sarı-lacivertli kurmaylar yaz aylarında gerçekleştirilecek EURO 2024 sonrasında Ferdi için tekliflerin daha da artacağına inanıyor.

FENERBAHÇE'NİN BEKLENTİSİ

Fenerbahçe'nin Ferdi için beklentisinin en az 35 milyon Euro olduğu gibi bonuslarla bu rakamın artmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

FİYAT ARTIRABİLİR

Hem Napoli hem de Dortmurnd'un Ferdi'nin uzun süredir peşinde olduğu bu bakımdan bu iki kulübün fiyatı artırmasının yüksek ihtimal olduğu da gelen haberler arasında.

Fenerbahçe'de bu sezon 33 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    en az 50 milyon euro
    Cevapla
  • Haci 2 ay önce Şikayet Et
    Araplara satın 100 milyon Euro ya
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Araplara satın 100 milyon Euro ya
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    en az 30 milyon degeri var fenerden alan parayi bulacak
    Cevapla
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Ferdi iyi futbolcu ama o kadar da değil. O kadar etmez kendimizi kandırmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle