Fenerbahçe'ye, Çağlar Söyüncü'den kötü haber!

Atletico Madrid, sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiraladığı Çağlar Söyüncü'yü sezon sonunda kesin olarak kadroda görmek istiyor.

GİRİŞ 16.02.2024 09:56 GÜNCELLEME 16.02.2024 10:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid'de beklentileri karşılayamayan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'de kendini buldu.

Sarı lacivertlilerde 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçına çıkan 27 yaşındaki stoper, teknik direktör İsmail Kartal'ın da gözüne girmeyi başardı. Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid cephesinde ise önemli bir gelişme yaşandı.

TOPLAM MALİYETİ 3.5 MİLYON EURO

İspanyol devi, düzenli olarak oynaması ve yeniden eski formuna yükselmesi adına Çağlar Söyüncü'yü kiralık olarak Fenerbahçe'ye gönderdi. Sarı lacivertliler yıldız futbolcuyu 2 milyon euro kiralama bedeli ve 1.5 milyon euro maaşla sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

MASAYA BİLE OTURMAYACAKLAR

Akşam'ın haberine göre Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Çağlar'ı gelecek sezon kesin olarak takımda görmek istiyor. Bu sebeple kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe cephesiyle masaya oturmayacaklar.

ŞİMDİDEN DAHA FAZLA SÜRE ALDI

Çağlar Söyüncü, İsmail Kartal yönetiminde kısa süre içerisinde şimdiden Diego Simeone'den daha fazla süre aldı. La Liga'da yalnızca 110 dakika oynayabilen Çağlar, Süper Lig'de daha şimdiden 180 dakika sahada kaldı. Milli futbolcunun birinci önceliği, kendisini EURO 2024'e kadar hazır ve formda tutmak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    İrfan'ı, Ferdi'yi, Lincoln'u ,Tadiç'i inatla ortada denemedi ve orta sahaya transfer yapmadılar, T.D. ve yönetim ne yapmaya çalıştı bilmiyorum ama , şampiyonluk artık çok uzak.
    Cevapla
  • Müfteri savar 2 ay önce Şikayet Et
    Seneye Fenerde demekki
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    banicci varken çağları almanın anlamı yok takımı da bozuyor .deneyimli futbolcun varken defans birbirlerine uyumluyken neden değiştirme gereği duyuyirsun
    Cevapla
  • avcı 2 ay önce Şikayet Et
    bu soru gibi ,bir sürü neden yapıldığı cevaplanamayan saçma işler var,ama cevap yok, ve olan Fenerbahçe'ye oluyor,
    Cevapla
  • emrullah_0715 2 ay önce Şikayet Et
    Bonucci yi alırsın neden Çağlar alınır zerre futbol bılgısı yok İsmail hoca da Okan hocadan ders alsınn bırazz
    Cevapla
  • atkıtakan 2 ay önce Şikayet Et
    çağlara kötü haber iyi oynayamıyorsun senin yüzünden 2 puan kaybetti fb atletikoya gönderecek çünkü çok yavaş topu takip etmiyor stoper yerinde durmuyor geri dönene kadar gol oluyor.
    Cevapla
  • Özer 2 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca topu oyuna da sokamiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle