İsmail Kartal'dan sürpriz karar! O isim ilk 11'e dönüyor

Süper Lig'de alınan Alanyaspor beraberliği sonrası ilk 11'de forma giyen bazı isimlere mesaj vermeyi düşünen İsmail Kartal, Leonardo Bonucci, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ı ilk 11'de oynatmayı düşünüyor.

GİRİŞ 15.02.2024 10:03 GÜNCELLEME 15.02.2024 11:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Alanyaspor beraberliğinin ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rizespor deplasmanı öncesi sürpriz kararlara imza attı.



MERT HAKAN YANDAŞ FORMAYA YAKIN

Son dönemde düşüş içinde olan bazı oyunculara mesaj vermeyi düşünen deneyimli teknik adam, üç oyuncuya da ilk 11'de şans tanımak istiyor.

Bu çerçevede de İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’e dönme ihtimali yüksek görülüyor. Ayrıca Mert Hakan Yandaş’ın da uzun zaman sonra Fred’in yokluğunda orta alanda görev yapması bekleniyor.

Sarı-lacivertli takımda savunma için de Bonucci’nin 11’e girme ihtimalinin olduğu öğrenildi. İtalyan stoperin özellikle tecrübesi ile zorluk derecesi yüksek, kritik maçlarda çözüm üretebilme kapasitesi bulunuyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    Zayc,Crespo ve Mert Hakan yüzünden tam bir takım olamadık, Çağlar gereksiz bir transferdi, sağlam bir orta saha alınmalıydı, Fenerli futbolcuların disiplinsizliğini yönetemedi İsmail Hoca, Mert hakan ve Fredin Kırmızı görmesi affedilemez bir hataydı,
    Cevapla
  • kasımpaşa 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin şampiyon olmak gibi bir gayesi yok. Şampiyon olmak isteyen takım, 10 numara Linkoln Henrike'yi göndermez.Şu anda formsuz olan Şimanskinin alternatifi Linkoln'dur. Emre Mor gönderilmez, tadic ve King alternatifi Emre Mor. Crespo ve Bartuğ Elmas gönderilmez (ismail yedeği). Velhasıl güç kaybetmek için elinden geleni yapmışlar.
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    ah be ismail hoca mert hakan fener den gitse ilk on bir de oynayacak takım bulamaz
    Cevapla
  • asıl yorum 2 ay önce Şikayet Et
    Mert biraz oynar sonra bir itiraz bir kırmızı takımı mahfeder.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB hakemlerle rahat kazanır... Cik cik cik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle