Fenerbahçe'de Szymanski gerçeği!

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında fırtınalar estiren Szymanski için devre arasında gelen teklifler geri çevrilince Polonyaı yıldızın performansında düşüş yaşandı.

Fenerbahçe'de Szymanski gerçeği!
Fenerbahçe'de Szymanski gerçeği!
GİRİŞ 13.02.2024 13:09 GÜNCELLEME 13.02.2024 13:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de forma giydiği 20 maçta sadece 6 haftayı boş geçen Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki yıldızı, son 5 müsabakada takıma gol ya da asist katkısı veremedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Real Madrid'e sattığı Arda Güler'in boşluğunu doldurmak için transfer ettiği Sebastian Szymanski, performansıyla herkesi mest etmişti. 24 yaşındaki 10 numara, Süper Lig'in ilk 20 haftasında sadece 6 maçı boş geçmiş, takıma 9 gol-9 asistlik katkı vermişti. Ancak Polonyalı oyuncunun son 5 maçta sessiz kalması, gol bir yana takıma asist katkısı bile verememesi transfere bağlandı. Ara dönemde gelen tekliflerin, yıldız oyuncunun kafasını karıştırdığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

TEKLİFLER GERİ ÇEVRİLİNCE PERFORMANSINA YANSIDI

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan 9 milyon 750 bin Euro bonservis ödeyerek aldığı Szymanski'ye ara transferde birçok teklif gelmiş, en ciddileri olarak İtalya'dan Napoli ve İspanya'dan Sevilla öne çıkmıştı. Sarı- lacivertli yönetimin gelen teklifleri, "Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Ara transferde hiç kimseyi takımdan göndermeyeceğiz. Yazın gelin" diyerek geri çevirmesi, Polonyalı oyuncunun performansına yansıdı. Tecrübeli futbolcunun, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal için Fenerbahçeyi kurban edenler , helal olsun size
    Cevapla
  • E.P.M. 2 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli futbolcular bir bir gönderilince takımda forma rekabeti bitti o yüzden artık rahat oynuyorlar forma giyememe derdi yok nasıl olsa
    Cevapla
  • Drachen 1 2 ay önce Şikayet Et
    Oyuncuların ve Takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu İsmail Kartal . FB nin büyüklüğü ona fazla geldi ,takımdan gönderdiği oyuncuların kıymetini bilemedi . Gitmesi gereken Osayi , Serdar , Mert Hakan , İrfan Can Kahveci lakin hep söylediğim gibi adam takıntılı.
    Cevapla
  • Tamtam2114 2 ay önce Şikayet Et
    Fener iflah olmaz. Bak gör darmadağın olacak, puan kayıpları başlayacak. 5 haftaya kalmaz tirübünler Ali Koçu istifaya çağıracak, takımı ıslıklayacak.
    Cevapla
  • yoğunlook 2 ay önce Şikayet Et
    Devamlılık önemli. Bir beraberlikle sanki küme düşülmüş gibi tek tek sorun oluşturma çabaları,tipik Türk basını. Bakalım gs puan kaybedince neleri araştırıp ortaya koyacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle