Fenerbahçe'ye yazılan golcü isim, Inter'le anlaştı!

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Porto'nun golcüsü Mehdi Taremi, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'ye yazılan golcü isim, Inter'le anlaştı!
Fenerbahçe'ye yazılan golcü isim, Inter'le anlaştı!
GİRİŞ 13.02.2024 12:44 GÜNCELLEME 13.02.2024 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Porto'nun golcü futbolcusu Mehdi Taremi, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter ile anlaşma sağladı. 

Fabrizio Romano'nun geçtiği habere göre Inter, Mehdi Taremi ile her konuda anlaştı. Deneyimli golcü, 2024-25 sezonundan itibaren Inter'in başarısı için ter dökecek.

Portekiz ekibi ile son senesine giren Taremi, Avrupa'dan birçok takımdan teklif alırken İtalya Serie A devi Inter'in 3.5 milyon Euro maaş içeren teklifini kabul etti ve 2026 yılına kadar olan sözleşmeye imzayı atacak.

Inter, elini çabuk tutmak istiyor

Suudi Arabistan ekiplerinin de yoğun ilgisine rağmen Avrupa'dan ayrılmak istemeyen Taremi'nin transferini planlayan Inter, transferi kısa süre için bitirmeyi istiyor.

Bu sezon Portekiz temsilcisi ile tüm kulvarlarda 25 resmi maça çıkan Taremi 6 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Overrated bir adam. Bu oyuncuya neden bu kadar talep var anlamıyorum. İstatistikleri de ortada.
    Cevapla