İsmail Kartal için ağır eleştiri! "Hiçbir şey yapmadı bu takıma"

Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendiren futbol yorumcusu Tümer Metin, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

İsmail Kartal için ağır eleştiri! "Hiçbir şey yapmadı bu takıma"
İsmail Kartal için ağır eleştiri! "Hiçbir şey yapmadı bu takıma"
GİRİŞ 12.02.2024 12:14 GÜNCELLEME 12.02.2024 12:23
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 25. Haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptırdı.

Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendiren Tümer Metin, İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İsmail Kartal'ın çözüldüğünü iddia eden eski milli futbolcu, "İsmail Kartal kolay analiz edilmeye başlandı. Samsun maçı bir kaza değildi. Samsun maçı gelenin habercisiydi. Bugün Alanya maçında da ortaya çıktı. Ben teknik direktörlük yapmıyorum ama Fenerbahçe'nin her maçını izledim." dedi.



Tümer Metin’in değerlendirmeleri şu şekilde:

"Sezon başından beri bugün biri gelip Fenerbahçe analizi yapar mısın dese, kelimelerim şöyle başlar: muhafazakar bir hocaya sahip Fenerbahçe. Girenin çıkanın belli olduğu, işler iyi giderken kadroyu bozmayan, kötü giderse belli oyuncular üzerinden tasarruf yapar derim."

"İSMAİL HOCA BASKININ ALTINDA EZİLİYOR"

"Hoca diken üstünde. Lider rahat olacak, etrafına ışık saçacak, enerji verecek. Oyuncusu da bakacak ve arkasından yürüyecek. İsmail Hoca baskının altında eziliyor. Ligin çok üzerinde olan bu kadroyu doğru kullanamıyor.

Futbolda risk alanlar kazanır. Bir şey yaparsın, olmaz, ben her şeyi yaptım dersin. İsmail hoca hiçbir şey yapmıyor. Fenerbahçeli taraftarların da benim gibi düşündüğüne eminim. İsmail hoca kazansa da camianın, taraftarın güveni yok."



"TAKIMDAKİ EN FORMSUZ İSİM İSMAİL KARTAL"

"Oyuncular formsuz, doğru oyuncu tercihi yapılmıyor Fenerbahçe'de. Haftalardır formsuz Sebastian Szymanski. Ona defansif anlam yüklediniz ama öndeki etkinliği bitti. Gücü takati kalmadı. Formsuz Tadic, dokunamıyorsun. Gole ihtiyacın var Dzeko'yu çıkarıyorsun. Takımdaki en formsuz isim ise İsmail Kartal. Hiçbir şey yapmadı İsmail Kartal bu takıma."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    sol açıkta Batşuai
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    ismail 6 ,numara Fred 8 numara, irfan 10 numara oynamalı
    Cevapla
  • Mstf 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray lıyım Ancak İsmail hocaya kimse laf etmesin kardeşim. Fenerbahçe ye belki de tarihinin en başarılı zamanlarını yaşatıyor. Eksikleri vardır elbet Sahip çıkıp yanlışlarını düzeltmesine yardımcı olmak lazım
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    Tümer Metin İsmail Kartal hocaya Muhafazakar dedi . En çok dikkatimizi bu çekti . Ruhu Türkiye'ye ait olmayan Tümer Metini not ediyorum
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    zayc ve mert hakanın yerine iki kaliteli adam olsaydı her şey çok farklı olurdu, ismail kartalın inadı için şampiyonluk gidiyor, kimdir ya bu adam, kim ,kim, kim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle