Fenerbahçe'de iç saha sorunu! Dördüncü kez yaşandı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de evinde yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon dördüncü kez sahasında puan kaybetti.

GİRİŞ 12.02.2024 10:29 GÜNCELLEME 12.02.2024 11:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin iç saha performansı deplasman karnesinin gerisinde kaldı. Kadıköy'de Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler bu sezon evinde dördüncü kez istediği sonucu alamadı.

İsmail Kartal'ın öğrencileri rakip sahada oynadığı 12 maçta ise 11 galibiyet 1 beraberlik alırken sadece bir kez puan kaybetti.

Fenerbahçe bu sezon ilk ve tek yenilgisini 11'inci hafta evinde Trabzonspor'a 3-2 kaybederek aldı. Ardından deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan sarı lacivertliler rakip sahada ilk kez puan bıraktı.

İsmail Kartal'ın öğrencileri bir sonraki kaybını şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Galatasaray karşısında yaşadı. Kadıköy'deki derbi 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe daha sonra alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yılport Samsunspor ile evinde 1-1 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

GALATASARAY LİDERLİK KOLTUĞUNU DEVRALDI

Sarı lacivertli takım son olarak Corendon Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikle liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı.

Fenerbahçe'nin bu sezon Lig'de puan kaybettiği 5 maçın dördünün iç sahada olması dikkati çekti.

İsmail Kartal'ın öğrencileri evinde oynadığı 13 maçta 9 puan kaybederken lider Galatasaray Rams Park'taki 13 maçın hepsini kazandı.

KAYNAK: TRT SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    ostervoldeyi en formda zamanında kestin, kuruniç ve ismail aynı anda oynamaz, şimanski ve tadiç formsuz, ama sen ayakta uyuyorsun ismail kartal
    Cevapla
  • Md1983 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede futbol falan gelişmez Fenerbahçe'nin sahasına gelen yere yatıp yatıp kalkmıyor sanırsın bacağı koptu aha bakıyorsun iki dakika sonra uçuyor
    Cevapla
  • Md1983 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke de futbol falan gelilmez kardeşim Fenerbahçe sahasına gelen takımlar yere yatıp yatıp kalkmıyor
    Cevapla
  • 60 34 43 2 ay önce Şikayet Et
    ben fener li değilim amma fener bukadar transferi niye yapiyo trasfer başarı olmak için yapılır
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Gs çok uzak değil yakında uefa maçında size bir tekme ile şutlarlar.türkiyedeki hakemkeri ararsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle