Dilmen'den sert eleştiri! "Maç 2-2'yken oyundan çıkmaz"

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Alanyaspor maçını yorumladı. Dilmen, skor 2-2'yken Dzeko'nun oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Dilmen'den sert eleştiri! "Maç 2-2'yken oyundan çıkmaz"
Dilmen'den sert eleştiri! "Maç 2-2'yken oyundan çıkmaz"
GİRİŞ 11.02.2024 22:41 GÜNCELLEME 12.02.2024 04:26
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı ve liderliği Galatasaray'a vermesi hakkında yorumlarda bulundu. Dilmen, "Bugün oyuncuların, taraftarların hiç beklemediği bir sonuç çıktı. İsmail Kartal'ın ilk 11'ini hiçbir zaman eleştirmedim. Futbol futbolcuyla oynanır, maç sırasında insiyatif artık oyuncu grubundadır ama lider olarak sizde oyunu okuyacaksınız. Djiku ve Çağlar, ilk kez Antalya maçında oynadı ama bugün Djiku sol stoper oynadı" yorumunu yaptı.

"İsmail hocanın gönlündeki santrfor..."

Eski milli futbolcu, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın gönlündeki santrforu açıkladı. Ünlü yorumcu şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray, Antep'e 1-0 mağlup, ligin sonuna geldi artık ve Halil'i oynattı ki oynattığı adam Hatay'a gitti. Soktukça soktu forvet Okan hoca o maçta. Ben İsmail hocanın gönlündeki santrforun Michy Batshuayi olduğunu eminim."

"Edin Dzeko'yu asla çıkarmam"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın skor 2-2'yken Dzeko'yu oyundan alıp tek forvete dönmesini eleştiren 61 yaşındaki ünlü isim, "Berabereyken maç Edin Dzeko'yu asla çıkarmam. Sen şuursuz yüklenmeye başladın. Batshuayi'yi sen ikinci santrfor olarak maçı kazanmak için sokarsın. Batshuayi, dakika gol ortalamasında Avrupa'da zirvede" dedi.

"Unutulmuş Ryan Kent oyuna girdi"

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın tek forvete dönmesinin öndeyken yapması gerektiğini ifade etti. Eski futbolcu, "Fenerbahçe, çift santrfordan tek santrfora döndü son dakikalarda. Unutulmuş Ryan Kent oyuna girdi, sen bu değişikliği 3-2 önde olduğun zaman yaparsın" diye konuştu.

"Fred'siz kazanamayacak mısın abi?"

Fenerbahçe'nin Fred'li oyunda kazandığını hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Fred'siz sen kazanamayacak mısın abi? Sen eğer Fred'le tüm maçlarını kazanıyorsan, diğer yıldızlarını saymayacağız o zaman. Risksiz şampiyon olunmaz" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51
  • twinvolves 2 ay önce Şikayet Et
    daha maçtan bir gün önce Fener Alanya maçını çok rahat geçer diyodun şeytan
    Cevapla
  • Fikri 2 ay önce Şikayet Et
    FB puan kaybettikçe bu da kendini kaybediyo
    Cevapla
  • Boğa bahçe 2 ay önce Şikayet Et
    FENER. Bu kadroyla Avrupa'ya bile yeter İZMAİL Engel olmaz ise ,, tadiçin pozisyonu sarı bile değil art niyetli alanyalı Kırmızı gelsin diye kıyameti kopardı
    Cevapla
  • ihtiyar# 2 ay önce Şikayet Et
    bu adamın futbolculugu baska . denediği hocalığı ve yorumculuğu sıfır
    Cevapla
  • abc 2 ay önce Şikayet Et
    vah ridvan vah nasil uzmusler seni.. agla agla
    Cevapla
  • Farketmez 2 ay önce Şikayet Et
    Ridvan dogru söylüyor ismailden hoca falan olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle