İsmail Kartal: İki kere kalemize geldiler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçının ardından "2 kere kalemize geldiler ve 2'si de gol oldu." dedi.

İsmail Kartal: İki kere kalemize geldiler!
İsmail Kartal: İki kere kalemize geldiler!
GİRİŞ 11.02.2024 21:42 GÜNCELLEME 11.02.2024 22:10
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Kazanmayı çok istedik"

"Maçı kazanmayı çok istiyorduk. İyi başladık. Maç başından sonuna kadar kontrol bizdeydi. Oyuncular ve taraftarlar, çok coşkulu ve istekliydi. Fakat, 2 kere kalemize geldiler ve 2'si de gol oldu. 2-1 öne geçtik. Orada oyunun temposunu düşürmeliydik. Bu bir puan maçı, şampiyonluğa oynuyoruz. 3 ve 4'ü atmak için oynamalıyız ama çok erken gol yedik. Birazcık tempoyu düşürüp rakibi kontrol altına alabilseydik 3 puanla ayrılabilirdik. Olmadı. Rakip de iyi mücadele etti. Önümüze bakacağız. Kazanmayı çok istedik. Kazanamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Taraftarlarımızı mutlu etmek için oynuyoruz”

“Taraftarlarımız her maç olduğu gibi bu akşam da takımı, oyuncularımı çok güzel desteklediler. Çok çabuk gol yedik. Zorladık, istedik, değerlendiremedik olmadı. Taraftarlarımız her şeyimiz onları mutlu etmek için oynuyoruz” 

“Önümüzde 13 tane lig maçı var”

“Ara ara uzun toplarla oynamış olabiliriz ama oyunun bütün genelince savunmanın baskısını kırarak topla çıktık, çok pozisyonlar ürettik. İsteği, coşkusu bazı oyuncularda panik oluşturmuş olabilir. Bu maç geride kaldı, bundan ders çıkaracağız. Çalışıp, hazırlanacağız Rize’ye gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Daha önümüzde 13 tane lig maçı var. Bu yarışta neler olacak hep beraber göreceğiz.”

“15 oyuncudan 1 tanesini çıkaracağız”

“Ryan Kent, değerli oyuncumuz. İsmini de Avrupa listesine yazdık. Türkiye ligi için 48 saat içerisinde federasyona liste vereceğiz. Şu anda elimizde 15 tane oyuncumuz var 1 tanesini dışarı çıkaracağız. Ekibimle birlikte bunun kararını vereceğiz”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 83
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    ismail 6 numarada yükseldi, İsmail Kartal onun önünü kesti,her yere koşturuyor adamı, bırak 6 da diri kalsın , bir faydası olsun, yemin ediyorum İsmail Kartal, futboldan soğutur adamı,Bonicci,Çağlar ve Kuruniç transferinin zamanlaması yanlıştı, hem Ostervoldeyi, hem İsmaili bitirdi,
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    Fred ilk sakatlıandığında haftalarca yazdım Ferdi ortaya alınmalı diye, inatöı İsmail takımı mahvetti, şimd, İrfanıda , Ferdiyide ortaya alır ama iş işten geçti.
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    ismail kartal İSTİFA
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    al Zaycını al Mert hakanını, al Çağları....... şimd,i İsmail hoca
    Cevapla
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    Tadiç sitilinde dünyada oyuncu kalmadı ama bizde kral ve dokunulmaz, çok acı ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle