Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe için başkan adayını açıkladı: Zorla getiririm

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin başkanlık seçiminde gönlünde yatan adayı açıkladı. Dilmen, “Zorla getiririm ben olsam” diyerek Aziz Yıldırım’ın yeniden başkanlığa aday olması gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe için başkan adayını açıkladı: Zorla getiririm
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe için başkan adayını açıkladı: Zorla getiririm
GİRİŞ 10.02.2024 14:07 GÜNCELLEME 10.02.2024 14:13
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ali Koç’un Fenerbahçe’nin başkanlık seçimlerinde aday olmayacağı sinyalini vermesinin ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, gönlündeki adayı açıkladı.

343 Digital YouTube kanalında konuşan Dilmen, Aziz Yıldırım’ın geri dönmesini istediğini söyledi. Bu sezon şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hakemlerden şikayet edemeyeceğini belirten Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"ALİ KOÇ OLMAZSA AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLSUN"

"Ali Bey olmazsa Aziz Bey’in bir dönem Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum.  Hiç kimsenin aday dahi olmaması lazım. 

‘Aziz Bey gel’ demeleri lazım. Aziz Bey büyük işler yapmıştır Fenerbahçe Kulübü’ne. Geçmişte yaptığı hatalar vardır muhakkak. Onlar da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zorla getiririm ben olsam, yakışır yani."

"ŞAMPİYONLUK KAÇARSA SUÇLU HAKEMLER DEĞİL"

"Galatasaray da Fenerbahçe de şampiyon olamazsa hakemler yüzünden şampiyon olamamazlık olmaz.

VAR operatörünün ofsayt çizgisini 1 cm oynatmasıyla Fenerbahçe şampiyonluk kaybetti. Çağırsınlar Kulüpler Birliği’nden ispat edeyim"

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • BY907 2 ay önce Şikayet Et
    Aziz başkan sağlık sorunlarından dolayı gelmeyebilir çok büyük kalp ameliyatları geçirdi ama Aziz başkan bu FENERBAHÇE diyince akan sular durur ,Bir de inadı var kongrede yapılanları kendisini gece yarısı satan dernekleri unutmadı. Nerden baksan vefasızlık yapıldı. Bunlar da göz önünde bulundurulması gereken en etken nedenler
    Cevapla
  • misafir41 2 ay önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • fbm 2 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum, Aziz başkan bambaşka. Aziz başkanı istiyoruz.
    Cevapla
  • Gazi 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en dürüst,en iyi,en doğru,en Müslümanını da başkan yapsanız boş.Ona da bir kulp bulurlar.Fener tarihinde böyle bir muamele görmedi.gs ile duygusal işlere devam ederler.
    Cevapla
  • ADNAN 2 ay önce Şikayet Et
    O Ofsayt çizgisini tüm ülkenin gözünün önünde bilerek hatslı çekiyorlar F.B. takımı ligden çekmezse hersene bunu yapacaklar.tek çare ligden çekilme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle