Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız oyuncu takıma veda etti

Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar Brezilya’nın RB Bragantino ekibine kiralandığını açıkladı.

Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız oyuncu takıma veda etti
Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız oyuncu takıma veda etti
GİRİŞ 08.02.2024 23:10 GÜNCELLEME 08.02.2024 23:10
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique'yi satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar ülkesindeki RB Bragantino takımına kiraladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edildiği belirtilerek, "Futbolcumuz Lincoln Henrique satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar Brezilya’nın RB Bragantino kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz." denildi.

Bu sezonun ilk bölümünü sakatlıkla geçiren Lincoln, sadece bir maçta Fenerbahçe forması giydi. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adanaspor maçında oynayan Lincoln, bu karşılaşmada bir gol kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ebubekir 2 ay önce Şikayet Et
    üzüldüm.
    Cevapla
  • teknik 2 ay önce Şikayet Et
    fb nin en iyi oyuncusu linkolini göndermek teknik heyet işi bilmiyor demektir.6 ay sonra linkolin çok para kazandırırdı.başka bir hoca olsa bu kadroyla fb 4 puan farkla liderdi ama hangi maçta hangi oyuncu oynatılmaz değişiklikler geç yapılmaz maçı okumak önemlidir.
    Cevapla
  • alik 2 ay önce Şikayet Et
    bi işe yaramayan zac dururken oynadığı maçlarda gol ve asist yapan linkolini göndermek amatör takım işi futboldan anlamadıkları belli oldu iyileri gönderdi kötüler kaldı.
    Cevapla
  • aziz 2 ay önce Şikayet Et
    Bu mert hakan ne işe yarar ne torpili var anlamadım ,şu torpil olayı heryerden kalkmalı...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kaybol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle