Batshuayi, Fenerbahçe tarihine geçti!

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla 40 maç ve üstü forma giyen futbolcular arasında maç başına 0.58 ile en yüksek gol ortalamasına sahip yabancı futbolcu oldu.

GİRİŞ 07.02.2024 10:14 GÜNCELLEME 07.02.2024 13:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi çok önemli bir istatistiğe imza attı.

Golcü oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 40 maç ve üstü forma giyen futbolcular arasında maç başına 0.58 ile en yüksek gol ortalamasına sahip 3. futbolcu oldu. Batshuayi, yabancı futbolcular arasında ise ilk sırada yer aldı.

Batshuayi, sarı-lacivertli ekipte 60 maçta 35 gol attı. İlk sırada 0.89 ortalama ile Tanju Çolak, 2. sırada ise 0.62 ile Aykut Kocaman var.

30 yaşında ve 1.85 boyunda olan Batshuayi'nin sözleşmesi haziran ayında sona erse de Fenerbahçe'nin sözleşmeyi 1 yıl uzatma hakkı bulunuyor. Batshuayi bu sezon 28 resmi maçta 15 gole imza atarken 2 de asist yaptı. Performansıyla hem teknik ekibin hem de taraftarların yüzünü güldürdü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Naci 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam adam gibi adam başkası olsa küser. Dört atıyor yedek.üç atıyor gene yedek bu İsmail kartal hoca değil kukla yoksa ahı vahı kalmamış dizeko ya bu kadar tahammül etmezdi. Dizeko ya verilen süre batshuayi ye verilse inanın golleri ni katlardı
    Cevapla
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Bence bu futbolcumuz her türlü övgüyü hak ediyor maçlarda 11de başlamalı zeko yedek beklesin
    Cevapla
  • kkkkk 2 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Daha fazla süre alması gerekiyor.
    Cevapla
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    Sanırım Fenerbahçe'mizde gol atan nöbetçi golcü hasreti vardı.tamda batshuayi 'ye denk geldi bu durum.semih gibi sonrada girip katkı yaptıktan sonra sorun ama bunu yaparken oyuncumuzu küstürmeyiz inşallah.
    Cevapla
  • ümit#korku 2 ay önce Şikayet Et
    ama hala yedek, nedendir bilinmez topa vurmaya mecali olmayan dzeko da ısrar ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle