Partizan, Saldanha için yüksekten uçuyor!

Fenerbahçe'nin gündemindeki Saldanha için Partizan cephesinden resmi açıklama geldi. Sırp ekibi, Saldanha için aldıkları bonservis teklifini duyurdu.

Partizan, Saldanha için yüksekten uçuyor!
Partizan, Saldanha için yüksekten uçuyor!
GİRİŞ 05.02.2024 14:30 GÜNCELLEME 05.02.2024 14:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Saldanha'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Partizan, Saldanha için Fenerbahçe'nin yaptığı ilk teklifi reddederken, oyuncunun kulübünden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Partizan Genel Müdürü Milos Vazura, Saldanha için aldıkları bonservis teklifini açıkladı.

Saldanha'yı satmadıkları için pişman olmadıklarını belirten Vazura, aldıkları teklifin 10 milyon euronun üzerinde olduğunu aktardı.

Teklifi yapan takımı açıklamak istemediğini bildiren Vazura, "Sonbaharda bu sezon önemli oyuncularımızı satmama kararı almıştık ve bu duruşumuzdan vazgeçmedik" dedi.

Saldanha için sezon sonunda da ciddi teklifler beklediklerini ileten Vazura, "Saldanha, Partizan tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olabilir" ifadelerini kullandı.

Bu sezon ligde 18 maça çıkan Saldanha, 14 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • taktik 2 ay önce Şikayet Et
    saldanha için 10 m euro az bile seneye 20 m euro eder. cengiz ündere 15 m euro veren buna neden vermiyor saldanha cengizden 2 kat daha hızlı ve golcü.dzeko çabuk yoruluyor topa vuramıyor seneye oynayamaz. neyse ki batsuai çok formda leblebi gibi gol atıyor ilk 11 de oynasa daha fazla atar.
    Cevapla
  • memettt 2 ay önce Şikayet Et
    keşke alınsa ,seneye büyük ihtimal futbolu bırakacak olan Dzeko iyi golcü ama yaşından ve kilosundan dolayı Dzeko hızını kaybetti golcü özelliği asiste top çevirmeye döndü bulduğu yüzde yüz gol pozisyonlarında kaçırmaya başladı .Bastsuayi nin oyun profili özellikleri farklı skoru değiştirebiliyor geriye Jasua KING kalıyor onu gönderip yerine SALHANDA alınsa süper olur
    Cevapla
  • Yazık Taraftara 3 ay önce Şikayet Et
    Joshua, Batsuayi beyine yetmiyor. Zamanında oyuna alsan da Dzeko yuda Tadic ide kendinde komik duruma düşürmesen İsmayıl !!!
    Cevapla
  • Hadi Ordan 3 ay önce Şikayet Et
    Blöf yapıyorlar.Saldanha olmazsa batshyuai var.
    Cevapla