Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü açıklaması!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Cengiz Ünder, "Çağlar geldiği için çok mutluyum. Bazen hale şaşırıyorum aynı takımda olduğumuza. Umarım kariyerimizin sonuna kadar birlikte oynarız. İkimiz için de hayırlısı olsun." dedi.

Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü açıklaması!
Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü açıklaması!
GİRİŞ 03.02.2024 22:23 GÜNCELLEME 03.02.2024 22:24

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. 

Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Cengiz Ünder, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Yüksek performansına değinen Cengiz, "Daha önce de söylediğim gibi, kendimi iyi hissediyorum. Sürekli gol pozisyonuna giriyorum ve bunları değerlendiriyorum. Gün geçtikte güçleniyorum. Çağlar geldikten sonra iç sahada 2 gol attım ve bugün 1 gol attım. Umarım böyle devam eder." dedi.

Çağlar Söyüncü'nün transferine değinen Cengiz, "Çağlar geldiği için çok mutluyum. Bazen hale şaşırıyorum aynı takımda olduğumuza. Umarım kariyerimizin sonuna kadar birlikte oynarız. İkimiz için de hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.