Çağlar Söyüncü: Olması gereken buydu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye geliş süreci hakkında "Çok fazla söz söylemeye gerek yok. Benim için olması gereken buydu." dedi.

Çağlar Söyüncü: Olması gereken buydu
Çağlar Söyüncü: Olması gereken buydu
GİRİŞ 03.02.2024 22:20 GÜNCELLEME 03.02.2024 22:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettii. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Eksikleri olduğunu söyleyen Çağlar, "Adaptasyonu aşmak kolay değil. Ama sağ olsunlar çok yardımcı oldular. İlk maçım, ilkler her zaman özeldir. Galibiyetle ayrılmak çok önemliydi. Daha çok çalışarak, daha fazla katkı vereceğiz. Bu camiaya daha faydalı olmak istiyoruz. Buraya gelen taraftarlara da teşekkür ediyorum. Eksiklerim de var, daha çok çalışacağım. Herkese çok teşekkür ederim. İlk maçımdan galibiyetle ayrıldığım için takım arkadaşlarımı da kutluyorum." dedi.

Transfer süreci hakkında konuşan Çağlar, "Zaten başkanımız bugün gerekeni söyledi. Çok fazla söz söylemeye gerek yok. Benim için olması gereken buydu. Kararımın arkasında durdum. Biraz uzun sürdü, sonu güzel bitti. Başkanımız bugün zaten açıkladı. Bizim daha üzerine laf söylememize gerek yok." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Okan rambo 2 ay önce Şikayet Et
    Bırakın fener düşmanlığını, yeter artık bitmediniz gittiniz,yetmiyor paranız, alıyor fenerbahçe iyi futbolcuları, sonra hakaret ,çamur atma ,yazıklar olsun...
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 2 ay önce Şikayet Et
    Çünkü oda anlamiş FENERBAHÇE şu an bütün kirli emelere karşı bir milli vuruş sergiliyor ve bu gidişin çökertilmesi gerektiğine inandığı için gelmiştir
    Cevapla
  • FettiNetti 2 ay önce Şikayet Et
    Süper Milliler koçum
    Cevapla
  • enkaz02 2 ay önce Şikayet Et
    Kasap bu yakında anlarsınız milli takımada almaısn bu kasabi
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Avrupa’da ya yedek kulübesinden kurtulamıyorsunuz yada sakat sakat oturup durursunuz. Tabii bu şartlarda Türkiye özellikle de Fenerbahçe nimet nimet.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yuvasına dönmüş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle