İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri duyurdu

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri, gösterilen ilgiyi doğruladı.

İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri duyurdu
İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri duyurdu
GİRİŞ 02.02.2024 18:22 GÜNCELLEME 02.02.2024 18:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan İrfan Can Kahveci ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, dev kulübün ilgisini doğruladı.

Rus basınına konuşan Batur Altıparmak, CSKA Moskova'nın İrfan Can Kahveci ile ilgilendiğini dile getirdi. 28 yaşındaki futbolcunun menajeri açıklamasında, "CSKA'nın onunla ilgilendiği doğru. İrfan Can Kahveci'yi tanıyorlar ve performansını takip ediyorlar" ifadelerini kullandı.



Batur Altıparmak'ın bu açıklaması sonrası gözler CSKA Moskova'ya çevrildi. Rusya'da transfer ve tescil döneminin 22 Şubat'ta sona ereceği vurgulandı.

İrfan Can Kahveci bu sezon Fenerbahçe formasını 32 resmi maçta giydi. 28 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 12 gol sevinci yaşadı. İrfan Can Kahveci aynı süreçte 9 asist üretti.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Emin 2 ay önce Şikayet Et
    Yurtdışına gitsin , sezon bitmeden geri gelir
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ha ha
    Cevapla
  • ZaZa 3 ay önce Şikayet Et
    CSKA €50 milyon teklif etmiş ama fenev 100den aşağı olmaz demiş. Puhahahah
    Cevapla
  • kkkkkk 3 ay önce Şikayet Et
    Çöp çöp
    Cevapla
  • Misafirim ben ya 3 ay önce Şikayet Et
    Gerizekaliysa hemen fb yi birakir moskovaya gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle