Oosterwolde'nin menajerinden Napoli açıklaması!

Fenerbahçe'nin Hollandalı defans oyuncusu Jayden Oosterwolde'nin, İtalya'nın Napoli takımından transfer teklifi aldığı yönündeki iddialara futbolcunun menajerinden yanıt geldi.

Oosterwolde'nin menajerinden Napoli açıklaması!
Oosterwolde'nin menajerinden Napoli açıklaması!
GİRİŞ 30.01.2024 18:01 GÜNCELLEME 30.01.2024 18:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'ye İtalya Serie A takımı Napoli'nin talip olduğu iddia edildi. Oosterwolde'nin menajeri Jose Blakborn, Hollandalı futolcuyla ilgili transfer iddialarına yanıt verdi.

"OOSTERWOLDE MODERN BİR DEFANS OYUNCUSU"

Radyo CRC'ye konuşan Blakborn, 22 yaşındaki futbolcunun daha önce de İtalya'da forma giydiğini hatırlatarak, "Jayden Oosterwolde, Parma'da da oynamış modern bir defans oyuncusu. Fiziksel olarak son derece güçlü ve çok hızlı. Sol bek olarak harika bir hücum eğilimine sahip olarak oynadı, şimdi dörtlü defansın ortasında da oynuyor. Hırsı, gücü ve kalitesi var" diye konuştu.

"NAPOLİ İLE JAYDEN İÇİN GÖRÜŞMEDİK"

Jose Blakborn, "Napoli ile görüştünüz mü?" sorusunu ise "Hayır, şu ana kadar Napoli ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Napoli'nin Jayden'la ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum. Ama eğer teklif gelirse bu benim için de Jayden için de ilginç olur. Gelecekte Fenerbahçe'nin de onu satmak isteyeceğini düşünüyorum ama şu anda varsayım üzerine konuşuyoruz" sözleriyle yanıtladı.



"OOSTERWOLDE 3 NEDENLE NAPOLİ'DE OYNAMAK İSTER"

Oosterwolde'nin en az 3 nedenden dolayı Napoli'de oynamak istediğini belirten menajer, "İlk olarak İtalya'yı tanıyor. Parma'da oynadığında İtalya'yı çok sevdi ve buraya geri dönecektir. Sonra Napoli'nin harika bir kulüp olduğuna inanıyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri olarak Napoli gibi bir yerde kendisini iyi tanımlayabilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok." ifadelerini kullandı.

"MİLAN'IN ÖZEL BİR İLGİSİ YOK"

Blakborn, "Milan ile ilginiz var mı" sorusuna ise "Evet çünkü Milan'da birçok oyuncuya yardımcı oluyorum. Milan da Oosterwolde'yi tanıyor ve benim oyuncum olduğunu biliyor. Ama Milan'ın kendisine özel bir ilgisi yok. Bu konu hakkında konuşmuyoruz" diyerek yanıt verdi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Ebubekir 2 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi oyuncu,geleceği parlak. santrafor oynayabilir.
    Cevapla