Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli o isme ayrı parantez! "Unutmayın sözümü"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - MKE Ankaragücü maçının ardından, sarı lacivertli ekipte forma giyen Oosterwolde için dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli o isme ayrı parantez! "Unutmayın sözümü"
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli o isme ayrı parantez! "Unutmayın sözümü"
GİRİŞ 29.01.2024 10:24 GÜNCELLEME 29.01.2024 10:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, sarı-lacivertli takımın Hollandalı savunmacısı Jayden Oosterwolde'yle ilgili de dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Karşılaşma sonrasında Sacha Boey transferine de değinen Rıdvan Dilmen, "Türkiye'den Bayern seviyesine, Manchester seviyelerine gidecek iki oyuncu var demiştim. Biri Sacha Boey, diğeri Ferdi Kadıoğlu. Temposunu artırdığı zaman Szymanski'dir bir diğer adaydır" ifadelerini kullandı.

"BİR YERE YAZIYORUM BUNU"

Sacha Boey'un çok doğru bir transfer politikasıyla gelip gittiğini aktaran Dilmen, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Jayden Oosterwolde'yle ilgili de benzer ifadeler kullandı.

Oosterwolde'nin Fenerbahçe'ye en çok para kazandıracak futbolculardan biri olacağını öne süren Rıdvan Dilmen, "Unutmayın bu sözümü, bir yere yazıyorum bunu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda bir seri yakalayabileceğini iddia etti.

"MHK BİR CEVHER BULMUŞ"

Ünlü yorumcu son olarak Fenerbahçe-Ankaragücü maçının hakemi Cihan Aydın'dan övgüyle bahsetti.

"MHK bir cevher bulmuş" diyen Dilmen, "Çok iyi bir hakem gelmek üzere Türk futboluna. Sadece bu maçla ilgili söylemedim. Şahane bir hakem olarak değerlendiriyorum" şeklinde görüşlerini belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Levrock 2 ay önce Şikayet Et
    Fener Basaksehir maci sonrasi hepiniz ne aglamistiniz, Fenere olmayan penaltiyi verdiler diye, ama ne oldu, hepiniz yalanci ciktiniz, zaten yillardir yalanci cikmaktan bikmadiniz simdide Cihan Aydin Fener lehine caldi diyorsunuz, yalancilik size cok yakisiyor.
    Cevapla
  • Aga 2 ay önce Şikayet Et
    Futbol bilgisi ancak provokatör spiker yorumcu olmaktan ote geçemeyen futbolcu eskisi
    Cevapla
  • Mesut 2 ay önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsun aga!!!
    Cevapla
  • Aklı Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Cihan Aydın tabi ki bir cevher ancak Koch ve fb için çünkü maçta bir çok pozisyonda başta Djiku Tadic Ferdi olmak üzere hepsi hakemle arkadaş gibi el kol temasıyla dokunuyorlar hatta bir ara Cihan Aydın Tadic'e adıyla hitap edip gülerek maç esnasinda ve maçtan sonra sohbet ettiler.Tam bir cevher fb için.
    Cevapla
  • Ali Şahin 2 ay önce Şikayet Et
    maçı tribünden izleyen bir seyirci olarak aynı kanaatte değilim,hakem fener aleyhine olma tutumu içindeydi,ataklarımızı kesti,avantaja verilecek yerlerde gereksiz yere faullerle oyunu durdurdu...bir hakemin iyiliği sadece penaltı verdi vermediyle değil oyunu olabildiğince seyir zevki yüksek hale getirmesiyle değerlendirilir bence,sonuçta insanlar kar kış demeden tribüne geliyor
    Cevapla
  • Musab 2 ay önce Şikayet Et
    Olmayan penaltıyı verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle