Gecenin kahramanı Cengiz Ünder konuştu

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder'in golleriyle maçı 2-1 kazandı. Maçın kahramanı Cengiz Ünder uzun süredir iç sahada gol atmayı beklediğini söyledi.

Gecenin kahramanı Cengiz Ünder konuştu
Gecenin kahramanı Cengiz Ünder konuştu
GİRİŞ 28.01.2024 21:30 GÜNCELLEME 28.01.2024 21:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırladı. 

Sarı-lacivertliler maçı 2-1 kazandı. Maçta goller; 13. dakikada Tolga Ciğerci'nin penaltısı, 20. ve 32. dakikalarda Cengiz Ünder'den geldi.

Bu sonuçla birlikte ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe, puanını 60'a yükseltti. Ankaragücü ise 28 puanda kaldı. 

Galibiyetin ardından Cengiz Ünder, Miguel Crespo ve Alexander Djiku, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Afrika Kupası'ndan döndükten sonra ilk maçına çıkan Djiku, "Taraftarlarmızın desteği yeni değil. Hep oradalar, hep destekliyorlar. Biz onlarla çok daha güçlüyüz. Bizi sürekli itiyorlar maç içinde. Gol yemiş olsak da 3 puan için taraftarın desteği de etkili oldu. Daha önce de söyledim; biz gerçekten çok büyük bir takımız. Büyük takımlarda büyük oyuncular olur. Takım içi rekabet her zaman iyidir ve önemlidir. Kaliteli oyuncularla oynuyor olmak çok önemli." şeklinde konuştu.

İstanbulspor maçında sakatlandıktan sonra ilk sürelerini alan Crespo, "Benim sahada olduğum son maçta Cengiz Ünder, hat-trick yapmıştı. Hocamıza ikimizi aynı anda oynatmasını söyleyeceğim. Şaka bir yana Cengiz Ünder harika bir oyuncu. Onun adına çok mutluyum." dedi.

Fenerbahçe adına maçın kahramanı olan Cengiz Ünder, "Hat-trick yaparım diye içimden geçti, çok istedim ama 2 gol attım, takımıma galibiyet getiren gollerdi. Uzun zamandır taraftarımızın önünde gol atmayı bekliyordum. 3 puan çok önemliydi. Önümüzde zorlu maçlar var. Üstesinden gelecek bir takımız. Bu güce sahibiz. Bunu da her zaman sahada gösteriyoruz. "Orta şut karışımı yapmayı çok seviyorum. Daha önce böyle goller attım. Roma'da attığım bir gole çok benzettim. Yine aynı şekilde oldu. Bunları yapmayı seviyorum, yine yaptım." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kralsın
    Cevapla
  • fb li 2 ay önce Şikayet Et
    Ketchup isimli arkadaş rakibi küçümser gibi konşmusun da onları yenemeyen şampiyon olamıyor
    Cevapla
  • mudı 2 ay önce Şikayet Et
    Nasıl zoruna gıtmıs
    Cevapla
  • ketchup 2 ay önce Şikayet Et
    Kahraman derken? Oynadığnız rakip takım Ankaragücü! Bayern değil.
    Cevapla