Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

A.Madrid'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 27.01.2024 03:54 GÜNCELLEME 27.01.2024 09:42
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten gece saatlerinde yapılan açıklamada, “2023-2024 sezonu ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.

ÇAĞLAR İSTANBUL'A GELDİ

Yapılan açıklama sonrası Söyüncü'yü taşıyan uçak saat 02.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Milli futbolcuyu Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ile az sayıda taraftar karşıladı. 

"İNŞALLAH SONU GÜZEL BİR ŞAMPİYONLUKLA BİTİRİRİZ"

Havalimanı çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Çağlar Söyüncü, "Türk halkı yıllardır arkamdaydı, bende üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz" dedi. 

ÇAĞLAR'IN KARİYERİ

Sezon başında 5 yıllık Premier Lig macerasına nokta koyarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bugüne kadar 9 maçta forma giydi.

Bu maçların ikisinde ilk 11'de görev alan Çağlar, istediği kadar forma şansı bulamadığı için İspanyol ekibinden ayrılık kararı aldı.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg ve Leicester City'de forma giydi. 27 yaşındaki savunmacı A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada şans buldu ve 2 gol sevinci yaşadı.

 

KAYNAK: DHA
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, Allahim Fenerbahcemin sampiyon olmasi icin yardimci ol, bize güc kuvvet ver yarabbim. Bizde sporun icinde gizlenmis fravunlara karsi mücadele ediyoruz bundan bizden destegini eksik etme yarabbim. Amin ! Allahin izniyle fravunlari yenip sampiyon olacagiz ve 85 milyon daha mutlu daha huzurlu bir Türkiyede yasamaya baslayacak.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Vatandaş. Atletico madridin ışık görebilmesi için; Türk takımların kurucu üyelerinin fransız olması gerekli. Bilmem anlatabildimmi? Ama senin anladıgını zannetmiyorum!!!!!!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Misafir sen bu konulara baya FRANSIZSIN....
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM ne kadar çeşitli sebze, meyva, tahıl, bakliyat, et, süt, balık yaratmış, ama bizler ne kadar şükretsek hamd etsek azdır. Haydi namaza... Haydi secdeye... Haydi tövbeye... HAYDİ İSLAMA. HAYDİ GERÇEK MÜSLÜMANLAR OLMAYA. HAYDİ KURANI KERİMİN tarif ettiği MÜSLÜMANLAR OLMAYA...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Atletico Madrid bir ışık görseydi bunu bırakırmıydı...
    Cevapla
  • ALLAH dostu 3 ay önce Şikayet Et
    BİNLERCE BEBEK ÇOCUK ve MASUM İNSAN KATLEDİLDİ VE SAKAT BIRAKILDI VE YERLERİNDEN YURTLARINDAN EDİLDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABI...????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle