Rıdvan Dilmen'den, İsmail Kartal'a flaş eleştiri!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın maça hamle zamanlamasını eleştirdi.

Rıdvan Dilmen'den, İsmail Kartal'a flaş eleştiri!
Rıdvan Dilmen'den, İsmail Kartal'a flaş eleştiri!
GİRİŞ 25.01.2024 09:50 GÜNCELLEME 25.01.2024 09:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetini yorumladı.

Ünlü yorumcu, İsmail Kartal'ın açıklamalarını eleştirdi ve tecrübeli hocanın dünkü hamlelerinde geç kaldığını dile getirdi.

Bu sezon şampiyonluk yarışının son derece heyecanlı geçtiğini aktaran Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeliler için zor yıllar geçiyor. Olsa da zor oluyor, olmasa da zor oluyor. Muhtemelen Galatasaraylılar maçın son dakikalarını izlememiştir. Fenerbahçeliler de totem yapıp izlememiştir. Sezon başından beri bu yarışa kalpler dayanmaz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin uzun süredir şampiyon olamamasının takım ve camiada baskı yarattığını bildiren Dilmen, "6-7 gollü galibiyetler alan Fenerbahçe son haftalarda tek gol atıyor çünkü bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor." şeklinde konuştu.

İsmail Kartal'ın değişikliklerde geç kaldığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "İsmail Kartal geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldı. Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı." dedi.

 "Stresin en çok İsmail hocada baskı yarattığını görüyorum"

İsmail Kartal'ın üzerinde baskı olduğunu aktaran ünlü yorumcu, "Stresin en çok İsmail hocada baskı yarattığını görüyorum. Bu baskı zor bir olaydır. Kaldı ki Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım fakat bu 9 yıllık süreç hepimizi gerdi. Sezon sonu yaklaştıkça bu konu sizi şuursuzlaştırabilir." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'da kaygı gördüğünü söyleyen Dilmen, "Geçen hafta talihsiz bir demeci oldu İsmail hocanın. Neden Dzeko’yu, Szymanski’yi çıkardın sorusuna “Daha iyi oldu” dedi. Aslında ben doğru yaptım diyor yani. Oyunculara izliyor, dinliyor bu açıklamaları. Gerçekten daha iyi olsa da söylemeyeceksin bunu. İsmail hocada kaygıyı görüyorum, bunun oyuncu grubuna yansıdığını da görüyorum." ifadelerini kullandı.

"Dakikalar ilerledikçe iyi oynayacağına Fenerbahçe telaşlı oynamaya başlıyor"

İsmail Kartal'ın açıklamalarının futbolcuları etkilediğini bildiren Dilmen, "Dakikalar ilerledikçe iyi oynayacağına Fenerbahçe telaşlı oynamaya başlıyor. Bunun sebebi de saha dışındaki konuşmaların oyuncuları da etkilediğini ve yönetilirken problem yaşandığını görüyorum. İrfan ile Cengiz diyor ki ikimiz de oynayamaz mıyız? Samsun’da İrfan Can başladı, bugün de Cengiz ile başlayabilirdin." diyerek sözlerini noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • adapazar 3 ay önce Şikayet Et
    objektif yorum larıyla Rıdvan dikkate alınmalı 4 tane kanat forveti varken irfanı tadiçi yıpratıyoruz bu iki si 8 numara veya forvet arkası oynatılmaĺı
    Cevapla
  • ergnbngl 3 ay önce Şikayet Et
    Gs bu puanlarda ise sebebi hakemlerdir,bariz kollanıyorlar
    Cevapla
  • asıl yorum 3 ay önce Şikayet Et
    Hoca naapsın ceza sahadında 71 kez topla buluşmuş atamamışsın. İki haftadır sadece golcüler beceriksiz. Bu hoca yerine terim olsa göklerdeydi? Adamın maç başın ortlaması 2,4 neredeyse
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    dzeko çok güçsüz. koşmaya dermanı yok. radic keza öyle...
    Cevapla
  • kamiloğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Ama Dzeko sahanın her yerinde (Hakan gibi). Biraz Tanju formatına geçip kendini fazla yormadan sadece forvete odaklanmalı
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin.Takim iyi futbol oynuyor ama bitiricilik yok son zamanlarda.Ceza sahasina geldimi elimiz ayagimiz dolasiyor.Bana gore penalti harici bir penalti daha vardi macta vermedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle