Fenerbahçe'de tarihe geçecek ayrılık! Transfer rekoru kırabilir

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dev kulüpleri peşine takan Sebastian Szymanski'ye İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham talip oldu.

Fenerbahçe'de tarihe geçecek ayrılık! Transfer rekoru kırabilir
Fenerbahçe'de tarihe geçecek ayrılık! Transfer rekoru kırabilir
GİRİŞ 23.01.2024 18:18 GÜNCELLEME 23.01.2024 18:19
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Sebastian Szymanski, kısa sürede sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

TOTTENHAM HAREKETE GEÇTİ

Avrupa'dan birçok ekibin takip ettiği Polonyalı orta saha için son iddia İngiltere'den geldi. Teamtalk'ta yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Tottenham, Szymanski'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAKLAR

İngiliz kulübünün scoutlarının 24 yaşındaki oyuncuyu izlemeye başladığı ve yönetime rapor sunacağı öne sürüldü. Performansıyla alkışları toplayan Polonyalı orta saha için Tottenham'ın tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor.

FENERBAHÇE 35 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe yönetimi, yıldız futbolcunun bonservis bedelini 35 milyon euro olarak belirledi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Szymanski, sarı-lacivertli kulübün bonservis rekorunu kıracak.

Fenerbahçe'nin 9.75 milyon euro bonservis bedeliyle Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Szymanski, bu sezon forma giydiği 33 maçta 12 gol atıp 14 asist yaptı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 41
  • sait 3 ay önce Şikayet Et
    kaliteli oyuncu, iyi para verirlerse neden olmasın, yine böyle oyuncu alınır bir kaç tane
    Cevapla
  • Symanzki ci biri 3 ay önce Şikayet Et
    Bi salsınlarda oyuncu görelim
    Cevapla
  • Güzel insan 3 ay önce Şikayet Et
    hasan Ali kaldırım 250 minyon Euro ediyorsa şimanski 500 milyon Euro eder heralde
    Cevapla
  • Sebestian sokarski 3 ay önce Şikayet Et
    40 m altı gelmesinle
    Cevapla
  • Vatansever 3 ay önce Şikayet Et
    Verseniz bile yüzde 40-50 ikinci satıştan kar payı isteyin yoksa kalsın.kim jainiyi 20 ye aldılar 50 ye sattılar uyanın gayrı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle