İki Fransız ekibi İsmail Yüksek için kesenin ağzını açtı!

Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek, transferde Fransız ekiplerinin gözdesi oldu. Lyon ve Marsilya, milli futbolcu için teklifte bulundu.

GİRİŞ 23.01.2024 17:01 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin orta sahadaki başarılı ismi İsmail Yüksek, transferde özellikle Fransız ekiplerinin gözdesi durumuna geldi.

Fransız basınında yer alan habere göre, orta saha takviyesi yapmak isteyen Lyon, Rennes'ten Nemanja Matic konusunda sıkıntı yaşamasının ardından İsmail Yüksek'e yöneldi. Lyon'un İsmail Yüksek transferinde ise elini çabuk tutması gerektiği kaydedildi. Milli futbolcu ile Fransa'dan sadece Lyon'un ilgilenmediği, Marsilya'nın da 24 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

LYON'UN ARDINDAN MARSILYA

Lyon'un daha önce İsmail Yüksek için 8 milyon euro bonservis ve bonuslarla birlikte 12 milyon euro'yu bulan bir teklif sunduğu öne sürülmüştü. Fransız temsilcisinde İsmail Yüksek konusunun hala öncelikler arasında yer aldığı iddia edildi.

İsmail Yüksek'in adı Fransız ekipleri Lyon ve Marsilya dışında Almanya'dan da Stuttgart ile anılmıştı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon sarı-lacivertli forma altında 30 maçta 1 gol attı ve 4 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Ismail bos ver fransaya italya ligine gitmeni isteriz seri a daha uygun sana
    Cevapla
  • İ Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Tamam yetenekli lakin çok sert ve faullü oynuyor elleri sürekli rakibin üzerinde.itmeler tutmalar falan böyle top oynanmaz
    Cevapla
  • .... 3 ay önce Şikayet Et
    Sen gsli olduğun için rüzgardan faul isteyen takimsiniz. Avrupa'da çatır çatır oynanıyor maçlar. Gayet net şekilde oynar İsmail. Ayrıca 12 milyonlar çok düşük en az 18-20 milyon gelecek
    Cevapla
  • Yasinnl 3 ay önce Şikayet Et
    Yazik kendi insanima futbolcumuza yapilan bu haksiz elestirleri ismailden daha cok pas hatasi yapan frede neden yapmiyosunuz .suan o bolgenin en iyi yerli oyuncusu ismail kesinlikle takimda kalmasi lazim
    Cevapla
  • Aliveli 3 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi futbolcu....satilmmaais gerekir.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Satın gitsin eserini bulmuş hataları çok genelde foullu oynuyor heran kırmızı yemeye hazır futbolcu satım tektar bedavaya alırsınız geri bir yıl sonra
    Cevapla
  • Yavuz 3 ay önce Şikayet Et
    Alanlarin sizin kadar akli yok da ondan aliyor. Futbol izler misin anlar miisn? ismail olmasin fener ortasahasi yolgecen hanı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle