Bonucci'den İsmail Kartal'a tam destek

Fenerbahçe'nin yıldız stoperi Leonardo Bonucci, teknik direktör İsmail Kartal'ın sarı-lacivertli takım için en iyi seçim olduğunu belirtti.

GİRİŞ 23.01.2024 16:48 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Leonardo Bonucci, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Kartal, geçtiğimiz pazar günü oynanan ve 1-1 berabere biten Samsunspor maçında yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilmişti.

Bonucci ise AA Spor'a verdiği röportajda teknik direktör İsmail Kartal'ın Fenerbahçe için en iyi seçim olduğunu dile getirdi.

"KARTAL, CAMİAYI ÇOK İYİ TANIYOR"

Ligde ve Avrupa'da zirvede olduklarını ve teknik direktörlerine karşı olumsuz eleştirileri fazla bulduğunu aktaran Bonucci, "Benim açımdan her insan için ilk izlenim çok önemlidir. Fenerbahçe için en iyi seçimin İsmail Kartal olduğunu söyleyebilirim. Camiayı çok iyi tanıyor ve bana göre bu, çok önemli. Taraftarların beklentilerini de biliyor. Bu da çok önemli" ifadelerini kullandı.

Hocasının takımdaki herkesle iletişim halinde olduğuna da dikkat çeken Bonucci, "İdmanların da gerçekten kaliteli olduğunu söylemem gerekiyor. Yoğun ve kaliteli antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Maalesef Samsun'a karşı yakaladığımız gol şanslarını değerlendiremedik. Bunları golle neticelendirmemiz gerekiyor. Pozitif olmamız gerekiyor. Hedefimiz var, o hedef doğrultusunda çabalıyoruz. Kenetlenerek aynı hedefe yürümemiz gerekiyor. Mayısta şampiyon olmak istiyoruz, bunu gerçekleştirmek adına her şeyimizi vereceğiz." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • kamiloğlu 3 ay önce Şikayet Et
    dün geldi bugun hocayı değerlendiriyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dzeko nun el kol yaptığı Kartal ı güzelleme çalışması.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi oyuncu almışlar camiaya uygun!
    Cevapla
  • Gonyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Fenevde kağıttan okuyup açıklama yapmak bir gelenektir, bunları yapmazsa emekli maaşını ödemez yoksa yahudi yalı çocuğu bu dedeye.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Sen nerden biliyorsun daha dün geldin.Takıma girmek için yalakalık yapıyor
    Cevapla
  • Fenerli 3 ay önce Şikayet Et
    Ne yalakası adam Avrupa şampiyon apoletli gs li kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle