Fenerbahçe açıkladı: Tendonda yırtık var...

Fenerbahçe, Fred'in sağ bacak uyluk ön belgesindeki tendonda yırtık tespit edildiğini açıkladı

GİRİŞ 22.01.2024 14:36 GÜNCELLEME 22.01.2024 15:23
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Fred'in sağ bacak uyluk ön belgesindeki tendonda yırtık tespit edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dün akşam Y. Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred Rodrigues’in Altunizade Hastanesinde Mr görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır."

Fred, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    koca fener eşittir fretse zaten bişey olmaz.kazanırken havaya sokmak için yapılan tezahüratlar 35 lik dünya yıldızları boş kaleye top atamıyor hoca beleşçi bedava maç seyrediyor golü yemeden iki topçu degiştiremiyor kaleci evlere şenlik kalecinin görevi kalesini korumak stoper gibi çıkıp rakip kovalamak degil.emre kaleye vuran bir topçu bunu hoca hiçmi anlatmamış topçusuna.
    Cevapla
  • -Mahmut 3 ay önce Şikayet Et
    Bu millet fesatlıkta haçlıları mumla aratır her yer çekememezlik, çamur atma, kendinden başka herkesi karalama, akıl ve hikmet yok delil yok en dürüstüm HZ Ömer gibiyim diyen bile yalancı ve menfaat perest meyhaneden çıkanla camiden çıkan aynı mantalitede para diyince akan sular duruyor. Allah herkesi bildiği gibi yapsın. Kıyameti arar olduk.
    Cevapla
  • çöp 3 ay önce Şikayet Et
    Samsunsporu bile yenemeyen takımın yıldızı, yani çöp.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten boş takım dibe iner
    Cevapla
  • Kadir 3 ay önce Şikayet Et
    Fred zaha tarzi oyuncular kronik sakat oyuncular. 2 mac oynarlar 10 mac sakatliktan yatarlar. Öyle olmasa Türkiye ye niye gelsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle