İsmail Kartal: 3-4 net pozisyon bulduk ama...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Yaptığımız hamlelerle 3-4 net pozisyon bulduk ama değerlendiremedik." dedi.

İsmail Kartal: 3-4 net pozisyon bulduk ama...
İsmail Kartal: 3-4 net pozisyon bulduk ama...
GİRİŞ 21.01.2024 18:50 GÜNCELLEME 21.01.2024 18:51
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenebahçe sahasında Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"İkinci yarıya iyi başlayamadık"

"Aslında maça iyi başladık. Golden önce Tadic'in yüzde yüz pozisyonu var, sonra gol, Dzeko karşı karşıya pozisyonu var. İkinci yarıya iyi başlayamadık. Beklemediğimiz anda yediğimiz bir gol. Yaptığımız hamlelerle 3-4 net pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Kazanmayı çok istedik ama berabere bitti. Önümüze bakıyoruz. Kazanmayı çok istiyorduk. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk. Olmadı. Önümüzdeki Başakşehir maçı için hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz."

"Gol olmadı sadece"

"Rakibin 3. bölgesine daha çok hareketlilik geldi değişikliklerle, 3-4 net pozisyon ürettik. Gol olmadı sadece. İkinci golü atamadık ve sonuçta maç berabere bitti."
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 41
  • antrenör 3 ay önce Şikayet Et
    ismail hocam gs trabzonu farklı yendi çünkü 6 adamla atak pres baskı ile bitirdi.korkak oyunda gol olmaz sürekli bunaltacaksın şöyle ki kruniç fred linkolin irfan szymanski batsuai 6 kişi ile baskı pres farklı galibiyet kesinlikle samsunsporu yenerdi fb.tadiç ve dzekoda düşüş var.
    Cevapla
  • Ömer 3 ay önce Şikayet Et
    Hocam ceko topa vurmaktan aciz 48 yaşındayım halı sahada ben daha çok koşuyorum, cekoyu kızağa çek takıma bir ayar ver adam gibi oynasınlar .
    Cevapla
  • semih 3 ay önce Şikayet Et
    değişiklikler 60. dakikada olsaydı fb farka giderdi ama ismail hoca gol yeyinceye kadar beklenmez linkolin emremor krunic batsuai ilk 11 de olmalıydı farklı kazanan kadroyu bozdu puan kaybetti.
    Cevapla
  • teknik 3 ay önce Şikayet Et
    kazanan kadroyu değiştir allk bullak et sonra galibiyet bekle böyle olmaz değişiklikler gol yeyince değil 60. dakikada olmalıydı maç biteceğe yakın değişiklik boşuna. linkolin emremor kruniç batsuai ilk onbirde olmalıydı.çok hatalı iş yaptı ismail hoca kendisi kaybetti puanı.
    Cevapla
  • meraci83 3 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun yazıklar! Hocaymış! Hala da konuşabiliyor olamamış, hoca! Dünyanın en ünlü 11 oyuncularını dahi getirsen böyle teknik traktörlere takım yine yerinde sayar vesselam!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle