İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Gidebilecek oyuncular ve Çağlar ile ilgili bir karar vermedik." dedi.

İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması
İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması
GİRİŞ 17.01.2024 23:28 GÜNCELLEME 18.01.2024 00:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe sahasında Adanaspor'u 6-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. 

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Son 16'ya kaldığımız için mutluyum"

"Bu akşam Adanaspor'u yenerek turu geçmek istiyorduk. İstediğimiz oldu. Güzel bir galibiyet elde ettik. Son 16'ya kaldığımız için mutluyum. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Kazandığımız için mutluyuz. Adanaspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim."

"Herkesin birbirine saygısı var"

"Sonuçta çubukluyu giyen oyuncu bizim için değerlidir. Sezon başından bu yana söylüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Onların bize, bizim onlara... Takım içindeki dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz."

"Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı"

"Krunic ve Bonucci'yi erkenden takıma kazandıran yöneticilerimizi tebrik ederim. Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı. Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı. Bugün 6 numara olarak başladı savunmaya geç dedik ve oraya da geçti."

"Çağlar ile ilgili bir karar vermedik"

"2 transferle kendi balansımızı bulduk. Durum gerektirirse bir tane daha transfer yapabiliriz. Gidebilecek oyuncular ve Çağlar ile ilgili bir karar vermedik. Bakacağız, zaman içerisinde değerlendireceğiz."

“Lincoln kaliteli oyuncu olduğunu gösterdi”

“Lincoln, çok karakterli bir oyuncu. Sol bek, 6 numara, kanatta, joker gibi. İyi bir oyuncu, bu akşam da bunu gösterdi. Bu süre içerisinde ne oluyor ne bitiyor buna göre bir karar vereceğiz”

“Oyuncuların birbirine saygısı bizi buraya getirdi”

“Bizde hemen hemen her maçta ciddi performanslar ortaya çıkıyor. Tabii ki güzel bir rekabet. Keşke her maça böyle olsa da benim işim zorlaşsa. Bunların olması için uğraşıyoruz. Her şeyden önemlisi de takımdaki oyuncuların birbirilerine saygısı bizi buraya getirdi”

“Forvette tatlı bir rekabet var”

“Herhangi bir yere gitmesiyle ilgili bir şeyi yok. Kayseri maçında 3 gol, bugün 4 gol. Dzeko, Pendikspor maçında hat-trick yaptı. Bu güzel bir rekabet, tatlı bir rekabet. Herkesin takım içerisinde birbirine olan saygısı var. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz”

“Krunic’in performansını iyi buldum”

“Krunic’in performansını gayet iyi buldum. Son 2 haftalık periyotta Milan’da bireysel antrenman yaparak kendisini hazır tuttu. 2 antrenmanla bu maça çıktı. Ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gösterdi. İyi bir oyun çıkardı”

“Herhangi oyuncunun bir yere gideceği ile ilgili karar vermiş değilim”

“Mert Hakan da bugün kaptan olarak güzel bir performans ortaya koydu. Uzun bir aradan sonra güzel bir gol attı. Gol sonrası duygusallık yaşadığını gözlemledim. Herhangi oyuncunun bir yere gideceği ile ilgili karar vermiş değilim”

“Şampiyon olmak istiyoruz”

“Oyuncularımı her maça kupaya, lige, önümüzdeki ay Avrupa kupaları maçlarımız başlayacak. Bazı şeyleri konuşmak için erken, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Maç maç düşünüyoruz ve önümüze bakıyoruz” 

İsmail Kartal, ara transfer döneminde bir tane yerli forvet takviyesi olabileceğini söyledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • antrenör 3 ay önce Şikayet Et
    linkolin ve emremorun dönüşü süper oldu . ikiside çok çalışkan ve maçı söküp alıyor adeta. fb nin yeni transferi gibi oldu. bonicci ve krunic yeni gelmesine rağmen süper oynadı. süper fb oldu.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 ay önce Şikayet Et
    Çağlar ile Dortmund ilgileniyor. A.Madrid'in beklentisi en az 18 Milyon€. Febeliler halâ Çağlar hayali kuruyorlar. Ha fırıldak cebinden verir, KAP'ada 5 Milyona aldık derse, her zaman yaptığı gibi, orasını bilmem artık.
    Cevapla
  • taktik 3 ay önce Şikayet Et
    sayın ismail hocam çağlara gerek yok çünkü çağlar düşüşte oynayamıyor.bonicci usta ve ortervolde süper oynuyorlar.becao ve dijiku süper. kruniç çok kaliteli oyuncu daha ilk maçında kanıtladı.lincolin süper oynuyor maçı söküp alıyor.emremor süper oynuyor defansı dağıtıyor.batsuai süper oynuyor her maçta gol atıyor daha ne olsun.
    Cevapla
  • muşi dayı 3 ay önce Şikayet Et
    madem her oyuncu değerli gidecekler belli değil Kent i niye oynatmıyorsun, dediğini n tersini yapıyorsun
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yerli forvet alabiliriz deyip Umut Nayır'ı Pandikspor'a kiralamak!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle