İsmail Yüksek'e Fransa'dan sürpriz talip!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon'un, Fenerbahçe'nin milli yıldızı İsmail Yüksek için teklifte bulunduğu iddia edildi.

GİRİŞ 16.01.2024 05:49 GÜNCELLEME 16.01.2024 11:02
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcuya, Avrupa'nın köklü kulübünün kanca attığı belirtildi.

L'Equipe'te yer alan habere göre, kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Lyon, Nemanja Matic transferinde yaşadığı zorluğun ardından İsmail Yüksek'e yöneldi.

İSMAİL YÜKSEK İÇİN 8 MİLYON EURO

Rennes'in Matic'i satmak istemediği ve bu gelişmenin ardından Lyon'un İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı belirtildi.

Fransız ekibinin milli oyuncu için Fenerbahçe'ye teklif yaptığı öne sürüldü. 24 yaşındaki futbolcu için yapılan teklifin ise 8 milyon euro ve bonuslar olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de bu sezon 28 maça çıkan İsmail Yüksek, 1 gol attı ve 4 asist yaptı. İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    fenerde para yok satmak lazim
    Cevapla
  • jumanji 3 ay önce Şikayet Et
    3 tane yerli oyuncu kuralından dolayı bu sezon göndermez yönetim.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İsmail, şampiyonlar ligi final kadrosunda oynayabilecek kuvvette nadir futbolculardan. Bu fiyatlara Satmak yrine kupalar kazanmak daha mantıklı.
    Cevapla
  • bozkurt fener 3 ay önce Şikayet Et
    30 milyondan aşağı vermeyin onların topçusu olsa 100 milyon derler işlerine geliyorsa
    Cevapla
  • ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    verin gitsin bi cacık olmaz bu topcudan bal yapmayan eşek arsı gibi kesiciliği hariç bi şey yok boş kaleye vuramayacak atamayacak adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle