Rıdvan Dilmen'den, Fenerbahçe için "üç kupa" iddiası

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe özelinde mayıs ayı için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 15.01.2024 10:23 GÜNCELLEME 15.01.2024 11:02
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0'lık Gaziantep FK maçını yorumladı. Dilmen, mayıs ayı için iddialı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçında beklediğinden fazla zorlandığını aktaran Dilmen, yine de Sarı-Lacivertlilerin oyunu forse ettiğini söyledi.

İsmail Kartal'ın oyuna yaptığı hamleleri öven ünlü yorumcu, "İsmail Kartal'ın hamlesi tam şampiyonluğa oynayan bir teknik adam hamlesi oldu. Yapması gerekiyordu ve mükemmel bir hamle yaptı." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'a ideal 11'i için tavsiye veren Rıdvan Dilmen, başarılı hocanın Tadic'i yedek soyundurup İrfan Can Kahveci'yi oynatması gerektiğini bildirdi.

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin mayıs ayından 3 kupayla çıkabileceğini söyledi.

Ünlü yorumcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Aston Villa'dan sonra Fenerbahçe'yi favori gördüğünü söyledi.

Fiorentina'yı da izlediğini dile getiren Rıdvan Dilmen, "Bence Aston Villa-Fenerbahçe finali olacaktır" şeklinde konuştu.

Başkan Ali Koç'un bu sezon şampiyonluk için gemileri yaktığını aktaran Dilmen, "Uzun yıllardır bu kadar geniş ve kaliteli takım görmedim." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    abartma rıdvan abii rehavete sokma takımı lütfenn
    Cevapla
  • misafir41 3 ay önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • Güzel Ülkem 3 ay önce Şikayet Et
    Sapyeyip samsn üfürüyor
    Cevapla
  • Mardinli 3 ay önce Şikayet Et
    Ee başka başka :))
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    acıttı galiba aaa canım eczanede ilacı satılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle