Rade Krunic İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin kulübü Milan ve kendisi ile anlaşmaya vardığı Rade Krunic, sarı-lacivertli takıma imza atmak için İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 12.01.2024 16:21 GÜNCELLEME 12.01.2024 16:43
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ara transfer döneminin ikinci transferini Rade Krunic ile yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı Krunic, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldi.



Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada Rade Krunic transferi için Milan'la prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada,  "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51
  • Murat altan 3 ay önce Şikayet Et
    Şimdi gs düşünsün fredi cezalı yapıp kurtulmuşlardı içinizden geçecez oglum....
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    süper haber
    Cevapla
  • Velid 3 ay önce Şikayet Et
    O bölgede İsmail çok iyi bir gelişim gösteriyordu. Ferdi'den sonra gelecek yıl belki de İsmail'in yılı olabilirdi. Tadiç'ten çekindiği için Kent'i harcayan İ. Kartal, Kuruniç'i küstürmemek için de İsmail'i harcarsa yazık olur.
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    Adam 30 yaşında sırf çamur atmak için kendini rezil edenler var 36 yaşında 38 yaşında diyip gomis gs ye geldiğinde 18 yasindamiydi adam gs yi 38 yaşında şampiyon yapmıştı
    Cevapla
  • Emin 3 ay önce Şikayet Et
    Satmadan almaz pinti Ali ,ferdi yada smazki satilmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle