Fenerbahçe yönetimi milli yıldız için İspanya'ya uçtu!

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Çağlar Söyüncü transferi için bu sabah İstanbul'dan Madrid'e gitti.

GİRİŞ 12.01.2024 09:16 GÜNCELLEME 12.01.2024 09:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini de bitirmeyi hedefliyor.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Başkan Ali Koç'un talimatıyla Çağlar Söyüncü transferini görüşmek için bu sabah erken saatlerden İspanya'nın başkenti Madrid'e uçtu.

THY'ye ait TK1857 uçuş koduyla saat 07.55'te İstanbul Havalimanı'ndan Madrid uçağına binen Selahattin Baki, Atletico Madrid'in onayıyla Çağlar Söyüncü ve temsilcisiyle bir araya gelecek.



Bonucci transferinin yanında Çağlar'ı da kadroya katarak stoper bölgesini daha da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, bu transfer için şartları zorlayacak. EURO 2024 forma giymek isteyen Çağlar da şimdilik Atletico Madrid'den 6 aylığına ayrılmak istiyor.

Atletico Madrid'in transferde sorun çıkartması beklenmezken, Çağlar'ın ikna edilmesi durumunda milli yıldıza da Fenerbahçe forması giydirilecek.

Çağlar Söyüncü bu sezon Atletico Madrid formasıyla 6 maçta süre aldı. Milli futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    10 numara transfer olur, ama belliydi, kim imza parasi icin 1 yil oynamamayi göz önüne aldiysa formundan düstü ama Caglar formuna tekrar kavusacaktir, kavustugu vakit tartismasiz Türkiyenin en iyi stoperi.
    Cevapla
  • emircan 3 ay önce Şikayet Et
    çağlara gerek kalmadı bonicci usta daha iyi çünkü çağlarda düşüş sürüyor.
    Cevapla
  • HİTLER 3 ay önce Şikayet Et
    bu cağları futbolcu sandığımız için bu ülkede futbol 1 karış ilerlemiyor.
    Cevapla
  • emrah 3 ay önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak fenerbahcede kimi görmek istemezsiniz derseniz direk çağları söylerim direk kazma tabiri caiz ise hasbel kader biryere gelmiş şansı ile futbol zekası ve kabiliyeti sıfır bile değil eksi 10
    Cevapla
  • misafir 24 3 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma lazım abdulkerimin yedeği yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle