Fenerbahçe'nin yıldızı, Trabzonspor'a önerildi! Abdullah Avcı sıcak bakıyor

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Miha Zajc, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi.

GİRİŞ 10.01.2024 10:35 GÜNCELLEME 10.01.2024 10:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Orta sahaya 8 ve 10 numara özellikli bir kaliteli futbolcu isteyen Trabzonspor'a menajerler tarafından Miha Zajc önerisi geldi.

Sloven orta sahanın temsilcisi Dardan İdrizi'nin Zajc'ı bordo-mavili yönetime sunduğu ifade edildi. Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için devre arasında ayrılma planlarını yapan Zajc için teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay vereceği belirtildi. 



FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha için bonservis bedeli talep etmediği de gelen bilgiler arasında. 29 yaşında 1.78 boyunda olan Miha Zajc bu sezon toplam 12 maça çıktı, 2 gollük katkı sağladı. Fenerbahçe'de bu sezon ligde sadece 375 dakika süre alan Zajc, ülkesi Slovenya'nın formasını 40 kez giyerken, 8 de gol kaydetti.

Karadeniz devinin kurmayları yaz transfer döneminde Zajc ile görüşmüş ama anlaşma sağlanamamıştı. Ancak şu an şartlar daha uygun. Çünkü Sloven merkez orta saha oyuncusu, oynayabileceği bir takıma transferini istiyor.

27 GOLE KATKI SAĞLADI

Kariyerinde Empoli, Genoa gibi Seri A takımlarının da formasını giyen Zajc'ın Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Sloven yıldız, kulübeye mahkum olunca ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe'de toplam 114 maça çıkan Zajc 20 gol atıp 7 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • 9.köyün delisi 3 ay önce Şikayet Et
    Maceraya gerek yok dedim hep, bildiğimiz bir oyuncu hiç uzatmadan ücreti de makul ise hemen şimdi imza , haydi büyük başkan bitir işi...
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çok değerli, çok yetenekli, çok başarılı, oynadığı sürece üzerine koyarak artan bir başarı grafiği var.
    Cevapla
  • çöp 3 ay önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla
  • hacıdayı 3 ay önce Şikayet Et
    Hemen şimdi acilen olsun bu iş. Ücretinde sorun çıkmasın, süper olur
    Cevapla
  • Kutahyali 3 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle