İşte Fenerbahçe'nin Milan'a teklif ettiği son rakam!

Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği Rade Krunic'i kadrosuna katmak için Milan'a 4 milyon Euroluk bir teklif yaptı.

İşte Fenerbahçe'nin Milan'a teklif ettiği son rakam!
İşte Fenerbahçe'nin Milan'a teklif ettiği son rakam!
GİRİŞ 07.01.2024 16:16 GÜNCELLEME 07.01.2024 16:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yazdan bu yana kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

MİLAN, FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre; Milan, Fenerbahçe'nin Krunic'in bonservisini almak için yaptığı 4 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Pazarlıkların devam ettiği ancak arada 2-3 milyon Euroluk bir fark olduğu belirtildi.

Bu arada Milan Sportif Direktörü Geoffrey Moncada, Fenerbahçe’nin Rade Krunic için yaptığı teklifi yetersiz bulduklarını açıkladı.

AL SHABAB DEVREDE

Bu arada Bosna Hersekli orta saha oyuncusunun transferi için başka takımların da harekete geçtiği iddia edildi. Krunic ile Suudi Arabistan temsilcisi Al Shabab'ın temas kurduğu ve Rusya ile Yunanistan'dan bazı kulüplerin futbolcunun durumuyla ilgili bilgi talep ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, dün Milano'ya gitmiş ve tecrübeli oyuncu için İtalyan kulübünün idarecileriyle görüşmüştü.

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ise dün yaptığı açıklamada, Rade Krunic'in başka bir takıma transfer olmasının hem kendisi hem de takım için daha faydalı olacağını söylemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Haydo 3 ay önce Şikayet Et
    Jorginho diyorum başka da bir şey demiyorum.
    Cevapla
  • Cavdet 3 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru...
    Cevapla
  • Rvp 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adami almayacaklar ispanyadan geliyor
    Cevapla
  • hugocan 3 ay önce Şikayet Et
    Ceko istiyor diye almayın. Çöp. Bu adam. Bjk. Gezzalı alın daha iyi.
    Cevapla
  • ORHAN 3 ay önce Şikayet Et
    Gezzal ile bu adam ne alaka ? Gezzal kontrat yaptığı günden beri sakat. BJK göndermek için bahane arıyor. Fener'e 6-8 oynayabilen defansif orta saha lazım.Gezzal sadece ofansta var. O da iyi olursa.
    Cevapla