Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli yıldız için teklif yapacak

Fenerbahçe'de beklenen performansın uzağında kalan İngiliz futbolcu Ryan Kent'e, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin bu ay içinde teklifte bulunacağı ileri sürüldü.

GİRİŞ 06.01.2024 16:09 GÜNCELLEME 06.01.2024 16:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rangers ile sözleşmesi sona erdikten sonra sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sarı lacivertli takımda beklenen performansı gösteremeyen Ryan Kent'e, İngiltere Championship takımı Hull City'nin talip olduğu iddia edildi.

İngiliz basınından The Real EFL'in haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, bu ay Kent için sarı lacivertlilere satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi sunacak.

Acun Ilıcalı yakın ilişkilerini kullanacak

Kent'in de İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı belirtilen haberde Ilıcalı'nın Fenerbahçe yöneticileriyle olan dostluğunun transferin önünü açacağını düşündüğü ve Ryan Kent'i sezonun geri kalanında Hull City'ye transfer etmek istediği öne sürüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misa 3 ay önce Şikayet Et
    Oynartilmadi ki kendiki göstersin
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Hülleci sity
    Cevapla
  • Vatandaş55 3 ay önce Şikayet Et
    Arka bahçe
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Kenti bırakmak FB için hata olur. Adam iyi futbolcu. Yeterince ve düzenli fırsat verilmedi. Verildiğinde de vasatın altında olmadı.
    Cevapla
  • N.zeki 3 ay önce Şikayet Et
    Vermeyin..bu adam verilmez..yanlış yapıyorsun ismail hoca.adama 2 3 maç süre ver.ondan sonra gör. Sendemi kaprise başladın. Ryan iyi topçu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle