Emre Mor, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı! İşte yeni adresi...

Ara transfer dönemi yaklaşırken, sarı-lacivertli takımda ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Yedek kulübesine mahkum kalan Emre Mor'un Hatayspor'a transfer olacağı belirtildi.

Emre Mor, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı! İşte yeni adresi...
Emre Mor, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı! İşte yeni adresi...
GİRİŞ 04.01.2024 12:10 GÜNCELLEME 04.01.2024 12:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de averajla Galatasaray'ın önünde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor'a konuk olacak. Sarı-lacivertliler pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, kadrosunu genişletmek için transferde düğmeye bastı.

Emre Mor vedaya hazırlanıyor

Sarı-lacivertli kurmaylar, teknik heyetin raporu doğrultusunda listesindeki yıldız isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Öte yandan takımdan ayrılacak isimler belirlendi. Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Emre Mor sarı lacivertlilere veda etmeye hazırlanıyor.

Hatayspor ile görüşmeler başladı

Volkan Demirel'in raporuyla transferde atağa kalkan Hatayspor tanıdık bir ismi gündemine aldı. Bordo-beyazlılar, F.Bahçe'den Emre Mor için görüşmelere başladı.

Karagümrük'te beraber çalıştılar

Fatih Karagümrük'te birlikte çalıştığı dönemde oyuncunun yeniden form tutmasını sağlayan Demirel, Emre'yi kadrosunda görmek istediğini iletti. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun 2026'ya kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Beklentilerin altında kaldı

26 yaşındaki milli oyuncu bu sezon beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Kartal, Emre Mor'a bu sezon 3 maçta görev verdi. Yıldız oyuncu bu sezon sadece 21 dakika süre aldı. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Oynatılmayan biri için nasıl olur da beklentileri karşılayamadı denir. Cengiz den daha kaliteli ve hızlı bir oyuncu takımda kalmalı ve sürekli olarak oynatılmalı. Kulübeden fayda sağlaması beklenemez. Eğer satılır ise yazı olur.
    Cevapla
  • taktik 3 ay önce Şikayet Et
    son 5 dakika oyuna sokuyor daha ısınamadan maç bitiyor. ismail hocam emreyi ilk 11 de oynat bakalım sağ kanadı süpürür gider.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bence ismail kartal gitse daha isabetli olur ..
    Cevapla
  • Cevdet 3 ay önce Şikayet Et
    Emre 3 tane Cengiz eder,yanlış bir karar.
    Cevapla
  • mRT CE 3 ay önce Şikayet Et
    ÜSTÜN YETENEK KİM NE DERSE DESİN adama şans vermessen olacağı bu, çok ararsınız LÜTFEN FB KALSINNN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle