Fenerbahçe, Barcelona ile temaslara başladı!

Fenerbahçe, kiralık olarak Aston Villa'da forma giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan savunma oyuncusu Clement Lenglet için İspanyol ekibine teklifte bulunacak.

Fenerbahçe, Barcelona ile temaslara başladı!
Fenerbahçe, Barcelona ile temaslara başladı!
GİRİŞ 04.01.2024 09:39 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de önceliklerden biriyse stoper transferi. Alexander Djiku'nun ülkesi Gana ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 29 yaşındaki futbolcudan da bir süre faydalanamayacak olan Fenerbahçe, stoper takviyesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu doğrultuda Fenerbahçe, kiralık olarak Aston Villa'da forma giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan Clement Lenglet'ı listede tutuyor.

FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

Bonservisi Aston Villa'da mutsuz olan yıldız futbolcunun sarı-lacivertlilere sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçeli kurmayların Lenglet transferi için görüşmeleri tüm hızıyla sürdürdüğü öğrenildi.

KARİYERİ

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olan Clement Lenglet, kariyerine Nancy II takımında başladı. Nancy'nin as takımına kadar yükselen Fransız savunmacı, daha sonra Sevilla'ya transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performans sonrası Barcelona'ya transfer olan 28 yaşındaki yıldız isim, 4 sezon Katalan ekibinin formasını giydi. Geçen sezon Tottenham'a kiralanan ve Galatasaraylı Sanchez'in savunma partneri olan Lenglet, bu sene ise Aston Villa'ya kiralandı.

İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan Fransız yıldız, 8 maçta 1 asistle oynadı. 

KAYNAK: YENİ ASIR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Isci 3 ay önce Şikayet Et
    Stoper sağlık orta forvet Kabataş
    Cevapla