Dzeko ve Tadic'ten Galatasaray isyanı! "Bu kadarını görmedik"

Fenerbahçe'nin yıldız isimleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic, Galatasaray ile oynadıkları maçta sarı-kırmızılı takım oyuncularının kendilerini sürekli yere atmalarına isyan etti.

Dzeko ve Tadic'ten Galatasaray isyanı! "Bu kadarını görmedik"
Dzeko ve Tadic'ten Galatasaray isyanı! "Bu kadarını görmedik"
GİRİŞ 26.12.2023 11:02 GÜNCELLEME 26.12.2023 11:02
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve rakibi ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de, derbinin ardından yıldız oyuncular isyan etti.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin yıldızları Edin Dzeko ve Dusan Tadic, derbide futbol "oynayamamaktan" yakındı.

"MAÇIN BU KADAR DURDUĞUNU GÖRMEDİK"

İki yıldız da maçın ardından şöyle konuştu:

"Maç sürekli durdu. Rakip oyuncular sürekli kendilerini yere attı. Üst düzey liglerde birçok üst düzey maç oynadık, bu kadar maçın durduğunu görmedik. Bu futbol değil, maç oynanmadı adeta. Süper Kupa'da kimin daha iyi olduğunu göreceğiz."

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te Suudi Arabistan'da oynanacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Tarafsız 4 ay önce Şikayet Et
    Geçen hafta Karagümrük maçinda Gsli oyuncuya verilmeyen ikinci sarı kart ve Karagümrük ün verilmeyen penaltısını niye hiç kinuşmuyorsunuz sayın Cimbomlular.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sizin ezikliğinizi biliyoruzda koca fb yi ne hale getirdiniz yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere bu futbolcuları konuşturmak size ne kazandıracak
    Cevapla
  • Taraftar 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu siz top mu oynadınız? Sürekli faul yaptınız. Hele Dzeko, ona hiç yakışmadı. GS sizi yenmeye çalıştı, beraberliğe yattınız.
    Cevapla
  • A.E.G.F.B 4 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka. Faulü yapıp yere kendini atan Dzeko mu Toreira mı. İcardi gitti direğe kafa attı ve siz faul beklediniz. Ölen şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bile şarkı söylemeye çalıştınız.
    Cevapla
  • Alper 4 ay önce Şikayet Et
    Geçen sezon en çok penaltı kazanan takım fb, bu yıl da şu ana kadar en fazla penaltı kazanan takım fb. Buz gibi penaltısı verilmeyen takım gs. Bırakın penaltı vermeyi, pozisyon tekrarı bile gösterilmedi. 26 kamera var ama pozisyonu gösteren çekim yok. Çok ilginç (!) Bırakın şikayet etmeyi artık. Hakemin yardımı bu kadar olur daha ne istiyorsunuz sizin yerinize gol mü atsın
    Cevapla
  • ekrem 4 ay önce Şikayet Et
    Dzekoyla Tadic beraber maç sonu istatistiklerine bir baksınlar , yatarak %60 la oynayan GS demekki ayakta olsaymış Fener top görmeyecekti ,
    Cevapla
  • Taraftar 4 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim keşke hakemede bi sorsalar neden faul olmayan pozisyonlara faul dediğini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle