Kadıköy'de derbiye özel koreografi hazırlığı!

Dev derbi öncesi Ülker Stadı’ndaki tüm biletler satıldı. Herkesin gözü, bu akşam Kadıköy’de olacak. Fenerbahçe taraftarının, derbiye özel koreografi hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor.

Kadıköy'de derbiye özel koreografi hazırlığı!
Kadıköy'de derbiye özel koreografi hazırlığı!
GİRİŞ 24.12.2023 09:34 GÜNCELLEME 24.12.2023 09:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de haftanın karşılaşması bu akşam oynanacak ve Türkiye’de nefesler kesilecek. Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ı konuk edeceği derbi öncesi Kadıköy’de tüm biletlerin tükendiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarların, Ülker Stadı’na adeta akın etmeleri ve harika bir atmosfer yaratmaları bekleniyor. 2023 yılının ligdeki son sınavında Sarı-Lacivertli futbolseverlerin tek isteği, takımlarının bu zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak liderliğini puan farkıyla sürdürmesi.

Derbiye özel koreografi

Dün genel satışa çıkan biletlerin kısa sürede tükendiği bildirildi. Konuk Galatasaray takımının taraftarlarının da eklenmesiyle birlikte bu akşam statta, 50 bin civarında seyirci olacak. Fenerbahçe taraftarının, derbiye özel koreografi hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor. Tribünlerin sarı ve lacivert renklere bürünmesi, statta unutulmaz bir derbi atmosferinin oluşması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Fahri 4 ay önce Şikayet Et
    Koreografi , lobi yerine futbol oynasalar daha kafi
    Cevapla
  • Misafirkenan 4 ay önce Şikayet Et
    Karaborsa yüzünden bilet alamadık yazıkalar olaun güya bunlar dernekmiş
    Cevapla
  • Mırro 4 ay önce Şikayet Et
    Stadı yakmayında beceriksizler
    Cevapla
  • EMEKLİ 06 4 ay önce Şikayet Et
    Karaoğrafi konusunda Ultraaslanın yanında yaya kalırsınız. Karaoğrafi denince akla ilk önce CimBom ve Ultra aslan gelir.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hak eden kazansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle