Fred'in eşinden taraftarları kızdıracak paylaşım

Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Fred'in eşinden Noel paylaşımı geldi. Bu paylaşım taraftarlar arasında tepkilere yol açtı.

Fred'in eşinden taraftarları kızdıracak paylaşım
Fred'in eşinden taraftarları kızdıracak paylaşım
GİRİŞ 23.12.2023 21:55 GÜNCELLEME 23.12.2023 21:55
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden Fenerbahçe'de Fred kırmızı kart gördü.

Fred’in Galatasaray derbisi öncesi son dakikalarda gördüğü kırmızı kart “Noel tatili için kırmızı kart gördü” iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Fred’in eşinden bu iddiaları haklı çıkaracak bir paylaşım geldi. Sarı-lacivertlilerde tüm takım derbiye hazırlanırken, Fred ve ailesi noel konseptli fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Bu durum Fenerbahçe tarftarları arasında ciddi tepkilere yol açtı. 


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 54
  • Ömer31 4 ay önce Şikayet Et
    Yemezler,bu haberler feneri karistirmak için yapiliyor fredin nekadar yüreğiyle oynadığını biz cok göruyoruz ve biliyoruz
    Cevapla
  • Okuyun 4 ay önce Şikayet Et
    Adam derbiyi izlemeye sahaya gelio evlerinde istediklerini yaparlar tatile mi gitmiş bu adam icardinin karısı da paylaşıyor sonuç olarak bu paylaşımlar için kartla ne alakası var evlerinde istediklerini yaparlar nereye gitti de fred Noel için kart yedi bahanesi söylüyorsunuz
    Cevapla
  • Met 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerliler gaza gelmeyin. Sadece tuzak Fred buradan basit bir inssn değil.
    Cevapla
  • Erkan 4 ay önce Şikayet Et
    Fener taraftarı yönetimi hakemleri her maç suçlamayı iyi bilir ama şunu düşünmez ya arkadaş biz her sene yabancı futbolcularla alakalı bu tarz işlere hep maruz kaldık.
    Cevapla
  • Fenerlim... 4 ay önce Şikayet Et
    Lütfen fenerbahçeli taraftarı, taraftaşlarım gaza gelmeyelim.Fenerbahçeyi böyle algı yada masa başı oyunlarıyla karıştırırlar.Adam ailesi ile bir resim çektirmiş, beynimi okuyorsunuz.son damla terine kadar mücadele ediyor.Helal olsun koçum sana iyi ki fenerbahçedesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle