Fenerbahçe'de beklenmedik Mert Hakan Yandaş kararı!

Fenerbahçe'nin 2020 yılında Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Mert Hakan Yandaş, son oynanan Kayserispor maçında kırmızı kart görürken takımdan gönderilmesi gündeme geldi.

Fenerbahçe'de beklenmedik Mert Hakan Yandaş kararı!
Fenerbahçe'de beklenmedik Mert Hakan Yandaş kararı!
GİRİŞ 23.12.2023 14:13 GÜNCELLEME 23.12.2023 14:50
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla tepki çeken Mert Hakan Yandaş Sarı-Lacivertli taraftarlardan tepki çekerken ara transfer döneminde takımdan gönderilmesi gündemde.

Sarı-lacivertliler, 2020'de başarılı orta saha oyuncusunu Sivasspor'dan bedelsiz olarak transfer etmişti. Mert Hakan, Çubuklu'yla çıktığı 108 resmi maçta 7 gol, 18 asistlik katkı sağladı. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon ise sık sık sakatlıklarla boğuştu.

GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın, Mert Hakan'la bir durum değerlendirmesi yapması beklenirken, yönetimin de tecrübeli oyuncuya yaptırım uygulayacağı konuşuluyor. Mert Hakan'ın, devre arasında gönderilmesinin de gündeme geldiği öne sürüldü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Doğan 4 ay önce Şikayet Et
    Geldiğinden beri ne faydası oldu da tuttunuz şimdiye kadar
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Derhal gönderilmesi gerek. FB forması buna yakışmıyor. Hem kendi kırmızı kart görüyor hemde Fredin kırmızı kart görmesine sebep oluyor ve fred GS maçında yok. Maç beraber. Şimdi biryerlerin soğudumu?
    Cevapla
  • Mesut Arıkan 4 ay önce Şikayet Et
    Karakteri FB ile uyuşmazlık içinde hırçın ve itiraz kültüründen geliyor.
    Cevapla
  • Adnan 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe oyuncusu olamaz geç te olsa gönderilmesi lazım
    Cevapla
  • Navas 4 ay önce Şikayet Et
    Geç kalındı zaten gitsin 2 lig topçusu buu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle