Batshuayi'ye İngiltere ve Fransa'dan teklif!

44 dakika maç başı ortalamasıyla oynayan ve 8 gol-3 asist kaydeden Michy Batshuayi'ye İngiltere ve Fransa'dan teklifler var.

Batshuayi'ye İngiltere ve Fransa'dan teklif!
Batshuayi'ye İngiltere ve Fransa'dan teklif!
GİRİŞ 22.12.2023 09:43 GÜNCELLEME 23.12.2023 00:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri’de hat-trick yapan Belçikalı forvet, yeniden taraftarın gözüne girdi. Ortalama 44 dakika süre alsa da 8 gol-3 asist kaydedip, az zamanda çok iş başardı.

Transferin son günü Premier Lig ekibi Nottingham Forest'a maaş anlaşmazlığı nedeniyle gidemeyen Michy Batshuayi, kritik anlarda takımın ve İsmail Kartal'ın kurtarıcısı rolünü üstlendi. Mevkidaşı Edin Dzeko'nun sakatlığında 11'de sahaya çıkan Belçikalı golcü, hat-trick yapıp Kayseri'de alınan 4-3'lük galibiyetin baş mimarı oldu. Batshuayi, özellikle Konferans Ligi'nde kritik gollere imza attı. Ön eleme turunda Zimbru (4-0) rövanşında ağları 2 kez sarsan 30 yaşındaki santrfor, Maribor (3-0) zaferinde İrfan Can'ın kilidi kırdığı golün asistini yaptı. Nordsjaelland'ın (3-1) umutlarını söndüren yıldız oyuncunun, Ludogorets (3-1) karşısında ortaya kolduğu 1 gol-1 asistlik performans, grup tamamlandığında sarı-lacivertlilerin rakibini geçip lider olmasını sağladı

44 dakika maç başı ortalamasıyla oynayan ve 8 gol-3 asist kaydeden Batshuayi'yi Premier Lig'den 1, Fransa Ligi'nden 2 takımın istediği öğrenildi. F.Bahçe'de senelik 3 milyon Euro kazanan Belçikalı futbolcuya bu seviyede teklifler gelmedi, en fazla 1.5 milyon Euro maaş önerildi. Ya parayı seçip kalacak ya da 2024 Avrupa Şampiyonası'nda şansını yükseltmek için oynayacağı bir takıma gidecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    İstikrarı hiç yok , bazen iyi çoğu zaman ortalıkta yok . Menejeri pazar kızıştırıyor
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Belkide derbide yıldızı parlar kim bilir
    Cevapla
  • kkkkk 4 ay önce Şikayet Et
    Çöp takım oyuncusu
    Cevapla
  • iuaki 4 ay önce Şikayet Et
    hemen gönderin
    Cevapla