Fenerbahçe'de Batshuayi patlama yaptı

Edin Dzeko'nun yokluğunda Michy Batshuayi, Kayserispor deplasmanında ilk 11'deydi. Belçikalı forvet, beklenen patlamayı Kayserispor karşısında yaptı.

Fenerbahçe'de Batshuayi patlama yaptı
Fenerbahçe'de Batshuayi patlama yaptı
GİRİŞ 21.12.2023 10:09 GÜNCELLEME 21.12.2023 10:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de deneyimli golcüsü Michy Batshuayi, yaptığı hat-trick ile Kayserispor zaferinin en büyük mimarlarından biri oldu.

Sarı-Lacivertliler'de geçtiğimiz günlerde Edin Dzeko'dan gelen sakatlık haberi, camiayı üzmüştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor deplasmanında ileri uçta ise formayı Michy Batshuayi'ye verdi. Belçikalı forvet, Boşnak futbolcunun yokluğunda öylesine bir performans gösterdi ki takımını adeta ipten aldı.

BATSHUAYI SAHNEDE

Kanarya, Sarı-Kırmızılılar karşısında bir hayli zorlanırken Batshuayi, takımını sırtlayan isimlerden biri oldu. 30 yaşındaki oyuncu, önce 40. dakikada Sarı-Lacivertli ekibin 2. golünü kaydetti. Batshuayi, 50'de skoru 3-1'e getirirken, en kritik anda bir kez daha sahneye çıktı. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip, eşitliği yakaladı. 79'da bu kez penaltı vuruşu için topun başına geçen Belçikalı yıldız, takımının 4., kendisinin ise 3. golünü kaydedip, 3 puanı getirdi.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • RACİ 4 ay önce Şikayet Et
    Gsaray balonu patladı..Karagümrüğü yenerken çok zorlandı.Serdar dursun o topa dokunmasa maç berabere bitiyordu.Bedava 2 puan almış oldu.Bal var adamlarda.
    Cevapla
  • Bekir 4 ay önce Şikayet Et
    Bal değil tortpilp
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Fener Balonu patladı
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adam dzeko dan 3 gömlek üstün.
    Cevapla
  • D O Ğ R U S U 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemlerimiz var arkamız sağlam diyorsun yani. Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. Fred'e yapılan operasyondan mesajı aldık diyorsun yani. . Bişeyi merak ediyorum herşey sosyal medyada gayet şeffaf görünüyorken sahi aldığınız/alacağınız sözde galibiyetler gerçekten içinize siniyor mu?
    Cevapla
  • Doğrusu bu 4 ay önce Şikayet Et
    Sizin aldığınız sözde galibiyetler içinize siniyor mu?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 4 ay önce Şikayet Et
    Hafta sonu görüşürüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle