İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i kazanmaya çalışıyor

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Fransız ekibi Marsilya'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder sakatlık sonrası form tutamadı. Bunun üzerine teknik direktör İsmail Kartal, milli futbolcu ile özel bir görüşme yaptı.

İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i kazanmaya çalışıyor
İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i kazanmaya çalışıyor
GİRİŞ 17.12.2023 14:40 GÜNCELLEME 17.12.2023 15:08
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in en pahalı yerli transferi olarak tarihe geçen Cengiz Ünder, henüz eski günlerine dönebilmiş değil. Fenerbahçe teknik ekibi, sakatlığının ardından form tutmak isteyen milli oyuncu ile yakından ilgileniyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, futbolcusuyla bire bir görüşerek bu durumu tersine çevirebilecek yetenekte olduğunu hatırlattı.

"GERÇEK CENGİZ ÜNDER'İ GÖSTERMENİ İSTİYORUM"

TRT Spor'da yer alan habere göre; deneyimli teknik adam milli futbolcu ile yaptığı konuşmada “Artık senden bir çıkış yakalamanı bekliyorum. Yeteneklerini ve kaliteni sahaya yansıtmalısın. Gerçek Cengiz Ünder’i sahada herkese göstermeni istiyorum. Zorlu periyotta sana ihtiyacımız var, fiziksel olarak biraz daha çaba sarf etmen hem senin için hem takım için daha iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

EURO 2024 öncesi daha fazla şans bulmak isteyen Cengiz Ünder, bu konuşma sonrası çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • demir 4 ay önce Şikayet Et
    bir zahmet,harekete geçmesi lazım...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yılın fiyaskosu verilen para çöpe gitti
    Cevapla
  • Levrock 4 ay önce Şikayet Et
    Bas bas bagirdik, oyun akli yok, transfer etmeyin diye , insanin akli almiyor milyon dolarlik kuübler böyle amatörce yönetilmez. Iyiki gelisi Irfan Cana pozitif etki etti, Cengiz yerine Irfani transfer etmis olduk.
    Cevapla
  • BalkanTürk 4 ay önce Şikayet Et
    emre mor uzun süreli sakat Yakup efendi fenerli olmadığın için bilmezsin
    Cevapla
  • GERÇEK 4 ay önce Şikayet Et
    Hocam Cengiz'le konuşmadan önce saha kenarına getirip bak burası futbol sahası maçlar burada oynanıyor demen lazımdı. Hatta topu eline verip bak buna futbol topu denir. Futbol ayakla oynanan bir oyundur falandan başlaman lâzımdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle