Fenerbahçe, Avrupa'da kasasını doldurdu!

Konferans Ligi'nde, Spartak Trnava'yı 4-0 ile geçen Fenerbahçe aldığı bu skor sonrası grubunu lider tamamlamayı başarırken adını bir üst tura yazdırdı. Sarı-Lacivertliler bu başarısıyla ekonomik anlamda da büyük bir başarı elde etmiş oldu.

Fenerbahçe, Avrupa'da kasasını doldurdu!
Fenerbahçe, Avrupa'da kasasını doldurdu!
GİRİŞ 15.12.2023 10:14 GÜNCELLEME 15.12.2023 10:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'yı 4-0 ile geçen Fenerbahçe H Grubu'nu lider tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Sarı-Lacivertliler bu başarısıyla önemli de bir gelirin sahibi oldu. Temsilcimiz 3 ön eleme ve grup maçları sonunda toplam 7.6 milyon euro'yu kasasına koydu.

Fenerbahçe, geçtiği ön eleme turlarından 100'er bin euro, grup aşamasından 2.94 milyon euro, katsayı puanından 979 bin euro, aldığı galibiyetlerden 2.1 milyon euro, gruptaki sıralamasından 650 bin euro ve son 16 turuna kaldığı için 600 bin euro gelir elde etti.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Vatan Fer'i 4 ay önce Şikayet Et
    Sence bu böbürlenerek bir durum mu! Yoksa düşünülecek bir sonuç mu? Ayriyeten Türk futbolu nasıl kurtulur diye bir oluşum ve bir kaygı olmalı takım kayırması olan ülkede uefa sıralaması 20'ci kadar düştü. Bir takım avrupa kupalarına sadece gitmiyor unutmayın Tff'nin etrafı sadece malum takımın kumpascıları ,menfaatcileri ,işbirlikçileri ve terör mensubu insanlarla çevrelenmiş. Unutma te
    Cevapla
  • Hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Cengiz ündere verdiği bonservisin yarisini ancak alabilmiş avrupadan.bence trajikomik...daha da üzücü olan şu ana kadar takima hiçbir katkısı yok
    Cevapla
  • 68 dadaş 1915 4 ay önce Şikayet Et
    Bir futbolcuya verdiginiz para yedi milyon yuro???
    Cevapla
  • işçi 4 ay önce Şikayet Et
    Kulüp borç batağına 3 galibeyetle kasmı dolar
    Cevapla
  • gerçek 4 ay önce Şikayet Et
    Türk takımları bu sezon UEFA'dan 38.790.000 euro gelir elde etti.
    Cevapla
  • doğru 4 ay önce Şikayet Et
    bununda 31 milyon eurosu Galatasaray tarafından gerisi fener,bjk ve ads tarafından elde edildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle