Fenerbahçe aradığı orta sahayı Portekiz'de buldu!

Devre arasında orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Florentino Luis için harekete geçti.

Fenerbahçe aradığı orta sahayı Portekiz'de buldu!
Fenerbahçe aradığı orta sahayı Portekiz'de buldu!
GİRİŞ 14.12.2023 10:51 GÜNCELLEME 14.12.2023 12:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın öncelikli tercihleri arasında yer alan Florentino Luis için Benfica'nın nabzını yokladı. Portekiz kulübü, 24 yaşındaki ön liberonun transferine yeşil ışık yaksa da yüksek bir rakam isteyeceğinin sinyallerini verdi.

Devre arasının yaklaşmasıyla birlikte Fenerbahçe'de transfer hareketlilği başladı. Sarı-lacivertli kulüp, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda çalışamalara başladı. Fenerbahçe'de hem takımdan ayrılacak isimler hem de takviye yapılacak mevkiler belirleniyor.

FENERBAHÇE NABIZ YOKLADI

Kanarya, ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda hareket eden Fenerbahçe, Benfica forması giyen Florentino Luis için nabız yokladı.

Portekizli yıldız, teknik direktör İsmail Kartal'ın öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Portekiz kulübü, 24 yaşındaki ön liberonun transferine yeşil ışık yaksa da yüksek bir rakam isteyeceğinin sinyallerini verdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

2010 yılında Benfica altyapısına transfer olan Luis, 2019'dan bu yana A takımda forma giyiyor. Başarılı orta saha, 2020-2021 sezonunda Monaco'ya 2021-2022 sezonunu ise Getafe'ye kiralandı. Florentino Luis, bu sezon Benfica ile 11'i ilk 11'de olmak üzere 17 maçta görev aldı. Luis, bu maçlarda gol ya da asist katkısı veremedi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Portekizli futbolcunun takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Nedim 4 ay önce Şikayet Et
    Zayc veya Crespoyu sat geleni oynat...zor bir şey değil
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kimi kesipte oynatacak sını merak ediyorum gelen adam yedek beklerim takımı bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz stoper deseniz anlarımda bunca ortasaha varken macera aramayın
    Cevapla
  • ibo 4 ay önce Şikayet Et
    çok doğru. ayağı top görmemişler topun arkasını kimseye kaptırmıyor.
    Cevapla
  • dr.oytun amca 4 ay önce Şikayet Et
    sayın başkanı olağanüstü derece tebrik ediyorum!!sezon sonu şampiyon olamayacağiz olmanın derin mutluluğu görmekteyim ali beyin alnından öpüyor transferde başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Rıza 4 ay önce Şikayet Et
    Ali Koçun gsli olduğunu düşünüyorum, transferlerle bu ülkede şampiyon olunmaz tff kurullarında olunur hala öğrenemedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle