Rade Krunic derbi sonrası yaptığı hareketle transfer ateşini yaktı!

"Çekişmeli giden şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den dev galibiyet" ifadeleriyle Instagram'dan yapılan paylaşıma sarı - lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan Rade Krunic'ten beğeni geldi.

GİRİŞ 10.12.2023 11:26 GÜNCELLEME 10.12.2023 11:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe; Beşiktaş'ı devirdi, yıldız isim transfer ateşini yaktı! Sosyal medyadan yaptığı beğeni, taraftarları heyecanlandırdı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte puanını 40'a yükselten ve liderliğini sürdüren Fenerbahçe için sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Kanarya'nın transfer gündeminde yer alan Rade Krunic, bu paylaşımlardan birini beğenerek adeta ateşi yaktı.

Derbinin ardından sosyal medyada Fenerbahçe ile ilgili birçok paylaşım yapıldı. Dünyaca ünlü spor hesaplarından 433'ün paylaşımı da dikkat çekmişti.

"Çekişmeli giden şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den dev galibiyet" ifadeleriyle Instagram'dan yapılan paylaşıma sarı - lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan Rade Krunic'ten beğeni geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Bosnalı futbolcunun bu hareketini transfer habercisi olarak yorumladı ve sosyal medyada birçok paylaşımda bulundu.

"ANLAŞMAYA VARILDI"

Sarı - lacivertlilerin Milan'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardığı ve İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü iddia edilmişti.

Bu sezon Milan formasıyla 14 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu; 896 dakika süre aldı, gol ya da asist üretemedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • memett 4 ay önce Şikayet Et
    bize fred tarzında bi oyuncu lazım kruniçin oynadığı tüm maçlara bakmak lazım makina gibiyse öyle alalım,cengiz kaç maç oldu hala 1 maçı tek başına cengiz katkısıyla maç alamadık sen nası 15 milyonsun ya . keşke satılsa devre arası böyle dandiklere para harcıyoruz sakatlığı olmasaydı emre mor cengizden daha iyi cengiz fos çıktı.
    Cevapla
  • 44 fenerli 4 ay önce Şikayet Et
    Niye kıskanıyosunuz
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bi halt yapabilecekmis gibi gelsin bakalım
    Cevapla
  • (76) 4 ay önce Şikayet Et
    Gol yada asist üretememiş?
    Cevapla
  • Nihat Sen 4 ay önce Şikayet Et
    Hah tamam posası çıktıysa getirin cebine paraları doldurun. Bu milletin parası çok zaten. Futbolcu çöplüğümüzde yer de çok.
    Cevapla