Fenerbahçe'nin yıldızı gemileri yaktı! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi

EURO 2024'te Belçika adına forma giymek isteyen Michy Batshuayi'nin ilk 11'de oynayabileceği bir takıma sıcak baktığı ve Fenerbahçe yönetiminden gelen tekliflerin değerlendirilmesi talebinde bulunduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin yıldızı gemileri yaktı! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi
Fenerbahçe'nin yıldızı gemileri yaktı! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi
GİRİŞ 07.12.2023 09:43 GÜNCELLEME 07.12.2023 09:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezon başında adı pek çok kulüple anılan ve İngiliz ekibi Nottingham Forest'a transferi direkten dönen Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile yollarının devre arasında ayrılacağı iddia edildi.


Edin Dzeko geldikten sonra ilk 11'e girmekte zorlanan Belçikalı forvetin, Sarı-Lacivertli yönetimle bir görüşme gerçekleştirdiği ve kendisine gelen transfer tekliflerinin değerlendirilmesini talep ettiği belirtildi.

DÜZENLİ OYNAYACAĞI BİR TAKIM İSTİYOR

30 yaşındaki futbolcunun adı Belçika ekiplerinden Club Brugge ve Antwerp ile sık sık anılıyor. Batshuayi'nin EURO 2024'te Belçika Milli Takımı kadrosunda yer almak istediği ve bunun için de düzenli oynayacağı bir takımda kariyerini sürdürmek istediği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

9 milyon Euro değer biçilen Batshuayi'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kanarya'nın 1 yıl da opsiyon hakkı bulunuyor.

30 GOLE KATKI YAPTI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 49 maçta görev aldı. Belçikalı golcü, 25 gol atarken, 5 de asist katkısı yaptı. 

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Yunus1967 4 ay önce Şikayet Et
    Suç İsmail Kartalda , Batşuayiye ikinci sınıf futbolcu muamelesi yapamazsın, Ceko kadar süre alsaydı, şu anda daha mı az puanımız olurdu , beceremiyorsun İsmail Hoca , beceremiyorsun. Bir sürü sorun yanında birde seninle uğraşıyoruz,
    Cevapla
  • Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    Kabahat seni alanlarda lan!
    Cevapla
  • asıl yorum 4 ay önce Şikayet Et
    Önce beş milyon euro getirsin sonra iyi bir yedek alınsın sonra gitsin
    Cevapla
  • İyi alışveriş 4 ay önce Şikayet Et
    Aboubakarı alın batşuayiyi verin.
    Cevapla
  • Hayret 4 ay önce Şikayet Et
    Bjk için biçilmiş kaftan, fakat sürekli oynamak istiyor . Oradada ebekir var. Direk oynatacak süper lig takımları kaçırmayın , ligi biliyor iyi golcü en az 3 -4 sene daha oynar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle