Fenerbahçe'de mutlu son çok yakın! 3 yıllık anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin Rade Krunic'in transferi için Edin Dzeko'yu devreye soktuğu ve Milan'ın orta saha oyuncusu ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de mutlu son çok yakın! 3 yıllık anlaşma sağlandı
Fenerbahçe'de mutlu son çok yakın! 3 yıllık anlaşma sağlandı
GİRİŞ 05.12.2023 10:12 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

6 numara takviyesi için sezon başında çok sayıda oyuncu ile görüşen Kanarya, takviye yapamadan transferi kapatmıştı. Görüşülen isimlerin başında da Milan'ın Boşnak oyuncusu Rade Krunic geliyordu.

30 yaşındaki orta saha için Milan 10 milyon Euro istedi ve İtalyan ekibi geri adım atmayınca Fenerbahçe de frene bastı. Ancak bu sevgi daha bitmedi.

1.84 boyundaki oyuncu, milli takımda kaptanlığını yapan Edin Dzeko'nun yoğun markajı altında kaldı. İtalyan basınına göre Krunic, Dzeko ile sık sık telefonda görüşürken F.Bahçe hayranlığı daha da arttı.

MİLAN İZİN VERİRSE, ANLAŞMA SAĞLANDI!

Bu sezon 14 maçta kadroya girip 10 kez ilk 11'de yer bulan deneyimli isim, yeni bir serüvene yelken açmak için bavullarını da hazırlamaya başladı.

F.Bahçe ile 3 yıllığına anlaşıp her sezon 2 milyon Euro'yu kabul eden Krunic, Milan 5 milyon Euro'ya inerse F.Bahçeli olacak.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • MERDOGAN 4 ay önce Şikayet Et
    toplayın ıskartaları !
    Cevapla