Fenerbahçe'nin, Milan'a yapacağı teklif belli oldu!

Fenerbahçe, yaz aylarında kadrosuna katamadığı Rade Krunic için devre arası için yine çalışma başlattı. Boşnak yıldız için Milan'a ilk etapta 5 milyon euro önerilecek.

Fenerbahçe'nin, Milan'a yapacağı teklif belli oldu!
Fenerbahçe'nin, Milan'a yapacağı teklif belli oldu!
GİRİŞ 03.12.2023 16:57 GÜNCELLEME 03.12.2023 16:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gündem orta saha transferine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde sezon başında da kadroya katılmak istenen Rade Krunic için yapılacak ilk teklif belli oldu.

Fenerbahçe'de'de teknik direktör İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçı sonrasında "Oyuncu arayışımız yok" dese de sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler bu noktada gaza bastı.

Hem stoper hem de orta saha takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de 6 numaraya düşünülen ilk isim yaz transfer döneminde kadroya katılamayan Milan'ın yıldızı Rade Krunic...

5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

30 yaşındaki oyuncu için İtalyanlara ilk etapta 5 milyon Euro teklif edilecek.

İtalyan basını da Fenerbahçe'nin bu transfer girişimlerini doğruladı. Çizme medyası, Krunic'in Milan teknik direktörü Stefano Pioli için önem taşıdığını ancak sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç çıkmaması nedeniyle Boşnak oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığını yazdı. Fenerbahçe'nin ocak ayında Krunic için teklif yapacağının da altını çizen haberde; "Türk takımı, Boşnak oyuncuyu ocakta kadrosuna katabilir" denildi.

BU SEZON NE YAPTI?

Krunic, bu sezon Milan formasıyla Serie A'da 10, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 olmak üzere toplamda 14 maça çıktı. 896 dakika bu karşılaşmalarda süre alan Boşnak yıldız, gol ve asist katkısı ise yapamadı.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Boşnak yıldızın Milan'la 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Krunic'in güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. Milan Krunic'i Empoli'den 2019 yılında 8.6 milyon Euro'ya transfer etmişti. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • mesut. 4 ay önce Şikayet Et
    haberde piyasa değeri 10milyon eur yazıyor, dediğiniz gibi fb ye 5e rahat verirler. masa başı habercileri
    Cevapla
  • Fenerli 4 ay önce Şikayet Et
    Cenciz nirdedirr
    Cevapla
  • alp 4 ay önce Şikayet Et
    vizyonsuz yönetim vizyonsuz takım olursan kimi alırsan al sonuç değişmez.
    Cevapla
  • Hakan 4 ay önce Şikayet Et
    5 milyonluk yildiz :))))
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Bu Krunic den baska adam mi yok?
    Cevapla
  • hasan özkan 4 ay önce Şikayet Et
    slav kökenli oyuncular, çok çabuk adapte oluyor lige. birde jeko ve tadic varken uyum sorunu çekmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle